Reclamatie tarzan si Sorin27

eXo

Reclamatie tarzan si Sorin27

Post by eXo »

Nume în joc: eXo
Numele acuzatului: Sorin27 si tarzaaan
Motivul acuzației: Amundoi au dat open aiurea
Data și ora când s-a întâmplat conflictul:azi cam acum 1 ora cand era jail_assault
Martori prezenți pe server: Dan, Drift722
Dovadă(poză sau video): Image
Scurtă descriere: era mijlocul rundei si murise jean , ei au dat repede open sa se duca sa ia arme
Image
Image
Dan

Re: Reclamatie tarzan si Sorin27

Post by Dan »

mdea si mam pus eu repede jean cand a murit ala.. da ai dreptate au dat open aiurea..!
Darius.

Post by Darius. »

Taci ma ca si tu si Panta ati dat open aiurea si v-am zis te ne-am certat ca cica nu ai dat, am zis ca nu-ti fac reclamatie dar na.. nici acum nu-ti fac doar iti demonsterz si da, paote e un bind sau ceva ca se deschideao portile ca idioatele
Image
Image
Image
Dan

Post by Dan »

ma darius era gunday :)) ai voie sa dai open la gunday! =))
eXo

Post by eXo »

Era gunday, de aia am dat open + ca se auzea un sunet foarte costisitor din cauza ca se juca carnacior , si mai mult de aia am dat open nu ca era gunday
Apropo , vezi ca n`ai voie sa postezi aici , daca vrei fa`mi o reclamatie
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

eXo wrote:Era gunday, de aia am dat open + ca se auzea un sunet foarte costisitor din cauza ca se juca carnacior , si mai mult de aia am dat open nu ca era gunday
Pai ba, nu era gunday! Sau eu cel putin nu asa imi amintesc ca daca era atunci nu o mai puneam.. lol..
Image
Image
eXo

Post by eXo »

A bagat carnacior un plugin de da automat gunday cand detecteaza cand nu e loc, in momentul asa s-a dat gunday de aia am dat open
Eu am zis ca nu eu fac zgomotu ala , a bagat carnacior o comanda de se da open si close la custi si scoate sunetul ala , nu am spus nici odata ca nu am dat /open , am spus ca nu eu fac zgomotu ala
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

eXo wrote:A bagat carnacior un plugin de da automat gunday cand detecteaza cand nu e loc, in momentul asa s-a dat gunday de aia am dat open
Eu am zis ca nu eu fac zgomotu ala , a bagat carnacior o comanda de se da open si close la custi si scoate sunetul ala , nu am spus nici odata ca nu am dat /open , am spus ca nu eu fac zgomotu ala
ok, probabil ca m-am incurcat dar pe moment nu mi-am dat seama... scz...
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Darius. wrote:
eXo wrote:Era gunday, de aia am dat open + ca se auzea un sunet foarte costisitor din cauza ca se juca carnacior , si mai mult de aia am dat open nu ca era gunday
Pai ba, nu era gunday! Sau eu cel putin nu asa imi amintesc ca daca era atunci nu o mai puneam.. lol..
Esti prost. Chiar in poza ta se vede ca era gunday. Nu mai posta ca retardatul aiurea.
Image
DrifT722

Post by DrifT722 »

:)) dariuse nu vezi ca era gunday si ca au voie? ma rog.. eram pe srv cand au deschis aia 2 usile (sorin si ala) si nu era day sau altceva.. au deschis doar ca sa scape:))
Image