Propunere

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
Panta

Propunere

Post by Panta »

Nu stiu daca s-a mai propus sau nu, daca spun ceva gresit sau nu.

Nu stiu exact cate harti are sv, dar sa fiu sincer, eu m-am plictisit maxim sa ma joc pe aceleasi mereu, iar la vote sa fie bagat mereu cate un rats, xmf, pyramide. Pur si simplu ma plictisesc sa ma joc aceleasi mape de 10 ori pe zi. Ar fi ok ori sa mai bagati harti, asta in caz ca sunt putine, ori sa faceti in asa fel incat la sfarsit de mapa, sa nu se mai bage la vot aproape aceleasi harti mereu. (pentru ca din 2 in 2 voturi, apare iarasi hartile jucate anterior)

Sper ca ati inteles ca bat eu aici, pentru ca nu am stare de explicat asa detaliat.
Image
Darius.

Re: Propunere

Post by Darius. »

Panta wrote:Nu stiu daca s-a mai propus sau nu, daca spun ceva gresit sau nu.

Nu stiu exact cate harti are sv, dar sa fiu sincer, eu m-am plictisit maxim sa ma joc pe aceleasi mereu, iar la vote sa fie bagat mereu cate un rats, xmf, pyramide. Pur si simplu ma plictisesc sa ma joc aceleasi mape de 10 ori pe zi. Ar fi ok ori sa mai bagati harti, asta in caz ca sunt putine, ori sa faceti in asa fel incat la sfarsit de mapa, sa nu se mai bage la vot aproape aceleasi harti mereu. (pentru ca din 2 in 2 voturi, apare iarasi hartile jucate anterior)

Sper ca ati inteles ca bat eu aici, pentru ca nu am stare de explicat asa detaliat.
Sa mai propus insa nu au primit un raspuns final.....
PRO
Image
Image
eXo

Post by eXo »

Serveru are in jur de 20 de harti asa , si de aia tot vine aceleasi la vote , probabil vin si dupa sistem`ul daca sunt mai mult de 10 playeri harti mari daca sunt mai putin harti mici , si cred ca de aia vin aceleasi , ca restu sunt puse la harti mici , daca intelegi ce zic
Pro
Image
Image
Madalin***

Post by Madalin*** »

Pro
Image
Panta

Post by Panta »

eXo wrote:Serveru are in jur de 20 de harti asa , si de aia tot vine aceleasi la vote , probabil vin si dupa sistem`ul daca sunt mai mult de 10 playeri harti mari daca sunt mai putin harti mici , si cred ca de aia vin aceleasi , ca restu sunt puse la harti mici , daca intelegi ce zic
Pro

Inteleg ce zici, dar si daca ar fi asa. Este complet aiurea... sa joci in fiecare zi aceleasi harti de nu stiu cate ori. Te si plictisesti
Image
Locked