Chat

0nLy

Re: Chat

Post by 0nLy »

Carnacior wrote:

Iar o arzi pe manele?
Si nu e minciuna, daca nu ma crezi poti sa-mi ceri buletinul, permisul de conducere sau cel mai simplu poti sa ma cauti dupa nume pe net, am dat bac-ul anul trecut ;)
Image
Dan

Post by Dan »

eXo wrote:Vezi ca , carnacior are 16 ani , only are 20 si Skyfall tot asa 20+, si eu unu nu m`am dat niciodata mare sau sa zic ca sunt mult mai mare sau astea , cand faci referire la cineva vezi sa faci si corect
Exact.. explica mai bine pe cine crezi ca e "smecher" ... :D
Darius.

Post by Darius. »

Cosm[1]n wrote:Darius indoaiete cat vrei ca nu imi pasa. :))

Si da, nu am buletin. (14 ani) am 13 :))

Daca aveti grad mai mare pe forum sau pe sv nu inseamna ca sunteti mai presus decat mine... Tot oameni suntem, tot pe la 12, 13, 14 , 15, 16 si 17 ani suntem. Si sunt sigur ca Lele, dan, eXo, R3N, Drift, Expl@ne si 0nLy nu aveti o mare diferenta in tantacuta de cat mine...

Deci hai sa fim seriosi, dc incercam toti sa parem asa de maturi si de smecheri cand defapt nu sunteti. Singurii smecheri de pe aici sunt 0nLy si carnacior. Daca sunteti peste 18 ani pe aici (in afara de carnacior) eu cred ca nu aveti ce cauta pe aici. Asta este joc de c8ii. Daca aveti peste 18 ani :ymapplause: , dar nu e de voi...
esti prost ma? =))
1. Cum adica n-au ce cauta only si carnacila aici? carnacior a facut sv iar only il ajuta la mentinerea lui si ca sa stii asta nu e joc pentru c8tii :)) imi vine sa-mi dau cu tastatura in cap cand intru pe sv si aud numa voci de copii la ct
2. Esti retardat pentru ca nu citesti regulamentul si faci spam in toate topicurile doar ca sa te bagi in seama
3. Daca nu iti place cum merg lucurile aici poti sa dispari pe alt server ;) nu esti o pierdere
Image
Image
Dan

Post by Dan »

Darius. wrote:
Cosm[1]n wrote:Darius indoaiete cat vrei ca nu imi pasa. :))

Si da, nu am buletin. (14 ani) am 13 :))

Daca aveti grad mai mare pe forum sau pe sv nu inseamna ca sunteti mai presus decat mine... Tot oameni suntem, tot pe la 12, 13, 14 , 15, 16 si 17 ani suntem. Si sunt sigur ca Lele, dan, eXo, R3N, Drift, Expl@ne si 0nLy nu aveti o mare diferenta in tantacuta de cat mine...

Deci hai sa fim seriosi, dc incercam toti sa parem asa de maturi si de smecheri cand defapt nu sunteti. Singurii smecheri de pe aici sunt 0nLy si carnacior. Daca sunteti peste 18 ani pe aici (in afara de carnacior) eu cred ca nu aveti ce cauta pe aici. Asta este joc de c8ii. Daca aveti peste 18 ani :ymapplause: , dar nu e de voi...
esti prost ma? =))
1. Cum adica n-au ce cauta only si carnacila aici? carnacior a facut sv iar only il ajuta la mentinerea lui si ca sa stii asta nu e joc pentru c8tii :)) imi vine sa-mi dau cu tastatura in cap cand intru pe sv si aud numa voci de copii la ct
2. Esti retardat pentru ca nu citesti regulamentul si faci spam in toate topicurile doar ca sa te bagi in seama
3. Daca nu iti place cum merg lucurile aici poti sa dispari pe alt server ;) nu esti o pierdere
Lol darius =))))))))) tu ala cu aim ai zici unui player care nu joaca cu cod sa dispare dupa sv :))!
Darius.

Post by Darius. »

Care e problema ta dane? te ia fitele de moderator?
ia un dictionar mai bine ;)
Image
Image
eXo

Post by eXo »

Darius. wrote:Care e problema ta dane? te ia fitele de moderator?
Sa mori tu ca il iau fitele de moderator , nu vezi ca nu te suporta nimeni si ai luat si ban ca joci cu coduri
Chiar vrei sa fii deagle.w?
Si vezi cui i zici sa ia un dictionar ca nici cu tine nu mi`e rusine , te iau* , nu tin cont de astea dar deja esti nesimtit
tot tu esti ala care vine cu fite si face "retardat" pe toata lumea , si tu habar n`ai ce inseamna retardat
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

eXo wrote:
Darius. wrote:Care e problema ta dane? te ia fitele de moderator?
Sa mori tu ca il iau fitele de moderator , nu vezi ca nu te suporta nimeni si ai luat si ban ca joci cu coduri
Chiar vrei sa fii deagle.w?
Si vezi cui i zici sa ia un dictionar ca nici cu tine nu mi`e rusine , te iau* , nu tin cont de astea dar deja esti nesimtit
tot tu esti ala care vine cu fite si face "retardat" pe toata lumea , si tu habar n`ai ce inseamna retardat
ce prost :))
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Iar o dati in tiganie...
Image
Darius.

Post by Darius. »

0nLy wrote:Iar o dati in tiganie...
pare rau only da cand vin tiganii de Dan si eXo si se iau de mine ma mai enervez si eu nitel...
Image
Image
Commy

Post by Commy »

Valieleeu taicaa..si ce daca a jucat cu coduri?Baga-ti pula in ele:)))..si eu am jucat de n ori cu cod chiar si cu bootii :))))))))..dar bineinteles ca nu pe server..oi fi eu smantanel da nici chiar asa :))
Post Reply