PRopunere upgrade
PRopunere upgrade
Am observat la cererea de upgrade nu se cere 14 ani, si nu mii se pare bine de loc
Daca cineva doneaza administrator si are 12 ani , si dupa face cerere moderator..
Daca e 14 ani la cerere admin ar trebuii sa fie si la cerere upgrade
Daca cineva doneaza administrator si are 12 ani , si dupa face cerere moderator..
Daca e 14 ani la cerere admin ar trebuii sa fie si la cerere upgrade

- Madalin***
Re: PRopunere upgrade
Mdea... Nu prea stiu ce sa zic ar fi si o idee buna si mai putin buna, deoarece cand trebuie sa i se accepte/respinga cererea cel care i-o respinge/accepta isi da seama daca are sau nu 14, ani din joc. (normal daca nu joaca bine nu i-o accepta si daca joci bine trebuie sa joci si ct si daca joci ct trebuie sa fii si jean.... Deci... PRONTRA hai sa fie un Pro

Nu e adevarat , nu`ti dai seama cati ani are cineva din joc , unii au voce mai subtire si au 14 ani si altele
Si faza cu acceptat`u , ma refer ca sunt unii care doneaza pentru administrator , si acolo nu se mai verifica de 14 ani sau nu
SI de aia zic ca si la cerere upgrade trebuie sa aiba 14 ani
Si faza cu acceptat`u , ma refer ca sunt unii care doneaza pentru administrator , si acolo nu se mai verifica de 14 ani sau nu

Mie nu mi se pare ca conteaza asa mult daca ai 14 ani sau nu... atata timp cat nu esti retardat (gen ox1g3n sau twist) nu conteaza daca ai 14 ani sau nu....eXo wrote:Nu e adevarat , nu`ti dai seama cati ani are cineva din joc , unii au voce mai subtire si au 14 ani si altele
Iti dau si motiv: cine doneaza, atunci nu mai conteaza ce varsta are. Pentru ca, oricum daca cineva doneaza de administrator sau grad mai mare, si e un copil de 14 ani sau mai putin, devine un frustrat si ia ori Down ori Remove. Deci nu rezolvi nimic sa accepti upgrade tot la 14 ani. Daca o donat de amin, si vrea grad mai mare, atunci sa doneze iara, daca nu are varsta corespunzatoare, in caz contrar, sa stranga ore si activitate si atunci poate face si cererea up. Atunci pentru ce sa aiba grad asa mare tot copilul care nu stie nici 3 comenzi in consola.
Concluzia: Vrei grad mare? Ori ai varsta necesara si strangi ore si activitate, ori donezi, dar nu poti lua upgrade din cauza varstei etc. Foarte simplu
Concluzia: Vrei grad mare? Ori ai varsta necesara si strangi ore si activitate, ori donezi, dar nu poti lua upgrade din cauza varstei etc. Foarte simplu
Last edited by Panta on 22 Feb 2014 12:27, edited 1 time in total.

Pai nu mii se pare corect ca cei care doneaza sa fie scutiti de varsta de 14 ani , in fine , asta e parerea mea\
Panta nu cred ca ai inteles ce am vrut sa zic
Tot este acceptata , asta nu mi se pare corect
Panta nu cred ca ai inteles ce am vrut sa zic
Sa zicem ca cineva doneaza pentru administrator , daca el face cerere upgrade si are activitate etc, dar nu are 14 aniPanta wrote:Contra
ori donezi, dar nu poti lua upgrade din cauza varstei etc. Foarte simplu
Tot este acceptata , asta nu mi se pare corect

Trebuia sa dau quote la darius ca sa intelegi ce am vrut sa zici exo. Sunt de acord cu tine, pentru ca asa ar trebui sa fie. Cine doneaza e problema lui. Daca vrea upgrade, atunci sa aiba varsta necesara in primul rand.
Oricum, nu prea se pune nimeni sa faca cerere upgrade ca oricum nu ii accepta daca nu au activitate, ore si varsta
Oricum, nu prea se pune nimeni sa faca cerere upgrade ca oricum nu ii accepta daca nu au activitate, ore si varsta

pai cam asta e, intr-adevar il voi ruga pe only sa se uite la cine cere upgrade si a donatPanta wrote:Trebuia sa dau quote la darius ca sa intelegi ce am vrut sa zici exo. Sunt de acord cu tine, pentru ca asa ar trebui sa fie. Cine doneaza e problema lui. Daca vrea upgrade, atunci sa aiba varsta necesara in primul rand.
oricum, pentru cei ce doresc upgrade, se ofera reducere pt gradul pe care l-au cumparat deja(nu se aplica la grade neplatite) de genul, vrei moderator si e 14e, ai administrator cumparat cu 7, moderatorul te va costa tot 7
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Pai asta ar fii , sa se uite la varsta la cei care vor upgrade si au donat
Daca se va face asta , poti da tc sunt multumit
Daca se va face asta , poti da tc sunt multumit

Dar sa zicem ca eu, am 15 ani, activitate si ore si am administrator donat, dupa o luna pot face crrere up, nu?Carnacior wrote:pai cam asta e, intr-adevar il voi ruga pe only sa se uite la cine cere upgrade si a donatPanta wrote:Trebuia sa dau quote la darius ca sa intelegi ce am vrut sa zici exo. Sunt de acord cu tine, pentru ca asa ar trebui sa fie. Cine doneaza e problema lui. Daca vrea upgrade, atunci sa aiba varsta necesara in primul rand.
oricum, pentru cei ce doresc upgrade, se ofera reducere pt gradul pe care l-au cumparat deja(nu se aplica la grade neplatite) de genul, vrei moderator si e 14e, ai administrator cumparat cu 7, moderatorul te va costa tot 7