Propunere bot

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
Darius.

Propunere bot

Post by Darius. »

Carnacior, azi cineva a dat kick la un bot din ala de la spec (probabil lele) si cand sa facut full serverul au fost 6 ct si 24 ts si mie mi se pare genial :)
Eu zic sa scoti macar ala cu "joaca sa.mp pe ..." stiu ca ai zis ca alea au o importanta da macar ala scoatel sau macar in timpul zilei... sau mutal la ts, nu ma pricep da mie mi se pare mai bine asa si ca sa mai adaug o sugestie ar fii ca atunci cand cineva scrie /joinct si intra la ct pentru ca sa facut loc (logic) sa intre viu... si atunci cand un ct moare la hns/godmode day sa primeasca revive automat... si atunci cand un ts ramane ultimu si trebuie sa dea duel, daca nu da duel in 20 de secunde sa primeasca slay automat... si propun scrisul verde la admini X(
Ok, sper ca nu tea enervat prea tare ultima :) si astept pareri si un raspuns final diferit de Topic vechi T/C
Image
Image
0nLy

Re: Propunere bot

Post by 0nLy »

Botii nu sunt ca sa joace la tero. Faza cu revive la /joinct cred ca a fost scoasa pentru ca un ct mort putea sa iasa si sa intre repede doar pentru revive. Cu scrisul verde s-a mai discutat.
Image
Darius.

Post by Darius. »

0nLy wrote:Botii nu sunt ca sa joace la tero. Faza cu revive la /joinct cred ca a fost scoasa pentru ca un ct mort putea sa iasa si sa intre repede doar pentru revive. Cu scrisul verde s-a mai discutat.
1. Am zis ca nu ma pricep da macar sa-l scoata in timpul zilei cand e sv full.
2. Daca iese intra altul in locul lui ;) sunt putine sanse sa se intample asa cum zici.
3. Stiu ca sa discutat da pe mine ma irita chestia asta.
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Daca iese intra altul in locul lui ;) sunt putine sanse sa se intample asa cum zici.
Crede-ma am vazut asa ceva cand se dadea revive, cand iese unu si intra foarte repede, nu apuci sa vezi cand iese
Image
Carnacior

Post by Carnacior »

esti inactiv si postezi aiurea
verifica si tu ce mai e nou pe server din cand in cand, si posteaza dupa
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Locked