1. Nume în joc:Dan
2. Numele jucătorului/lor pe care îl/îi acuzi:wickkie
3. Data și ora când s-a întâmplat:26 februarie mai pe seara..
4. Martori prezenți pe server: Exo
5. Ip-ul acuzatului: 5.13.86.148 si poza la ip! http://tinypic.com/view.php?pic=307s0hd ... xDo_86PBIk
6. Dovadă: http://fbx.ro/ftoekrh1japy20eo only te rog sa te uiti la el cu incetinitorul se vede clar silentul!
7. Scurtă descriere: nu-s cum a putut sa faca asa ceva era un player la care nu ma asteptam sa joace cu cod! demo-ul este scurt dar se observa foarte bine cod-ul !
Cerere ban wickkie
Cerere ban wickkie
Last edited by Dan on 28 Feb 2014 22:48, edited 2 times in total.
Re: Cerere ban wickkie
1 la mana pentru tine is Nenea`wickkie
2 la mana ori am eu un calculator pff..ori tu nu ai pus videoclipul`..ca mie nu imi merge sa il vad =]]
si 3 la picior ai uitat sa specifici ca mai am si "wall ,speed ,cod pentru credite, ca is owner "
) .
2 la mana ori am eu un calculator pff..ori tu nu ai pus videoclipul`..ca mie nu imi merge sa il vad =]]
si 3 la picior ai uitat sa specifici ca mai am si "wall ,speed ,cod pentru credite, ca is owner "
Lol mai ai tupeu sa comentezi uitate la demo cu incetinitorul si fii atent cum tragi si dupa sa comentezi ok?CORLE wrote:1 la mana pentru tine is Nenea`wickkie
si 3 la picior ai uitat sa specifici ca mai am si "wall ,speed ,cod pentru credite, ca is owner ") .
Nu imi merge videoul,te rog punel pe youtube ca sa il pot vedea si eu 
frate nu stau sa il pun unde vrei tu! o sa-l vada only o sa vezi atunci aveai silent clar.100%! se vede perfect daca dai 1/4 !CORLE wrote:Nu imi merge videoul,te rog punel pe youtube ca sa il pot vedea si eu
wickkie , te respect si`mi esti prieten
Dar in acest demo ai avut ceva , nu stiu daca silent sau pixel aim , dar ceva ai avut
Am dat cu viewdemo si la faza cu piramida m`am uitat cu incetinire 1/4 si m`am uitat atent , au fost cativa la care ai tras pe langa si ai dat mare capau , se vede foarte clar
Dar in acest demo ai avut ceva , nu stiu daca silent sau pixel aim , dar ceva ai avut
Am dat cu viewdemo si la faza cu piramida m`am uitat cu incetinire 1/4 si m`am uitat atent , au fost cativa la care ai tras pe langa si ai dat mare capau , se vede foarte clar

Se vede ca trageam in ce ma miscam..si in plus aia erau asa mai pe drept..nu erau unu intr-un colt si unul in altul... Plus ca in timp ce trageam ma miscam ( trageam ca disperatu nu cate 3/4 gloante asa in continu`..deci o arma cand tragi cu ea incontinu nu se duce fix +ca ma miscam .. gandestete unde se putea duce.. plus ca dupa uitativa ca am incercat sa dau cap la unu si nu am nimerit..plus ca am dras cu deagle..etc.. ) .
Ok cum spui tuCORLE wrote:Se vede ca trageam in ce ma miscam..si in plus aia erau asa mai pe drept..nu erau unu intr-un colt si unul in altul... Plus ca in timp ce trageam ma miscam ( trageam ca disperatu nu cate 3/4 gloante asa in continu`..deci o arma cand tragi cu ea incontinu nu se duce fix +ca ma miscam .. gandestete unde se putea duce.. plus ca dupa uitativa ca am incercat sa dau cap la unu si nu am nimerit..plus ca am dras cu deagle..etc.. ) .
lasa vrajelile coaie

vezi pixelii aia de urma de glont de pe peretele din spate? asta inseamna ca nu aveai spread mare; acolo sunt urmele care spun unde trebuiau sa ajunga gloantele tale daca nu aveai aim

vezi pixelii aia de urma de glont de pe peretele din spate? asta inseamna ca nu aveai spread mare; acolo sunt urmele care spun unde trebuiau sa ajunga gloantele tale daca nu aveai aim
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Exact la asta ma refer ,la faza aia a dat pe tras si i-a dat cap
+ ca mai inseamna ca Avea No Spread ca glontu s-a dus fix in perete desii el era in miscare
+ ca mai inseamna ca Avea No Spread ca glontu s-a dus fix in perete desii el era in miscare