O mica problema

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
Panta

O mica problema

Post by Panta »

Carnacior, am vazut ca ai modificat acum, ca la fiecare mapa schimbata, creditele sa se reseteze.

Problema este alta acum. Pe minut primesti 1 credit, eventual 2 cand sunt 30 playeri. Daca calculezi cat dureaza mapa, cu creditele castigate nu strangi nici de un jetpack :))

Ar fi ok sa maresti numarul creditelor castigate pe minut, asta ca sa poti cumpara macar la vre-o 2-3 runde ceva calumea.

Eventual un 5-6 credite / min
Image
Dan

Re: O mica problema

Post by Dan »

Ai perfecta dreptate panta.. 5-6credite ar fii bine! si cand sunt 30playeri on sa fie fro 7-8 ,, cum ai spus si tu 1min=1credit nu-ti ajunge nici de jetpack :)!
eXo

Post by eXo »

eu as zice altfel
Dupa fiecare runda sa primesti cate 20 credite sau ceva in genu , in felu asta i primesti toti o data si poti sa strangi
Image
Image
Carnacior

Post by Carnacior »

Panta wrote:Carnacior, am vazut ca ai modificat acum, ca la fiecare mapa schimbata, creditele sa se reseteze.

Problema este alta acum. Pe minut primesti 1 credit, eventual 2 cand sunt 30 playeri. Daca calculezi cat dureaza mapa, cu creditele castigate nu strangi nici de un jetpack :))

Ar fi ok sa maresti numarul creditelor castigate pe minut, asta ca sa poti cumpara macar la vre-o 2-3 runde ceva calumea.

Eventual un 5-6 credite / min

poate-a fost picat SQL sau ceva, nu stiu unde ai vazut tu asa ceva
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Panta

Post by Panta »

Carnacior wrote:poate-a fost picat SQL sau ceva, nu stiu unde ai vazut tu asa ceva
Eu nu stiu ce s-a intamplat. Stiu doar ca nu mai are nimeni creditele dinainte, si la fiecare mapa se reseteaza. Deci mna, eu doar am zis sa te anunt. Credeam ca ai facut tu modificarea aceea de ai vrut-o cu creditele, dar posibil sa ma insel eu. In orice caz, daca poti rezolva, ar fi cel mai ok
Image
eXo

Post by eXo »

Da , dupa fiecare mapa se reseteaza..
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

A fost o problema care s-a rezolvat.
Image