Plus ca nu te-am injurat, nu ti-am zis "sugi pula de prost", am spus doar adevarul, daca injuram gen ex de mai devreme lera si normal sa iau warn, deci: Nu te-am injurat, ai fost, d-aia te-am scos + chiar esti retardat!
Butii sunt peste tot in lume!
Reclamatie la nervi... scuze...
Re: Reclamatie unui retardat
Ba pula, cu cine crezi ca vorbesti? Ai grija ca gura aia mare a ta iti va aduce probleme!
Nu mi-e frica de tine da? Serios? Ma ameninti? Esti la stadiul sa ma ameninti? Eu inca nu te-am injurat, eu mai am demnitate + ca nu am nimic cu tine, tu ma provoci, eu te ignor 

Ok scuze... mi-am sarit un pic din pepeni... speri sa nu primesti nimic.
Nu-l editez, lasa... oricum mai scos de la ct ca am fost mapa trecuta si recunosc asta... ma indoiesc ca iti va da warn doar pentru "retardat"Lele Lol wrote:Mda... Inca poti edita topicul, cu toate ca nu e vina mea
Last edited by Darius. on 01 Mar 2014 20:47, edited 1 time in total.
Re: Reclamatie la nervi... scuze...
.......... Nici eu nu cred, dupa cum se vede, Darius a recunoscut ca a fost mapa trecuta, si cum spune el: "pt retardat no warn" 

Tu chiar esti retardat, TCDarius. wrote:Nu-l editez, lasa... oricum mai scos de la ct ca am fost mapa trecuta si recunosc asta... ma indoiesc ca iti va da warn doar pentru "retardat"Lele Lol wrote:Mda... Inca poti edita topicul, cu toate ca nu e vina mea