Propunere
Propunere
Asta e mai mult o intrebare
Se restituie creditele? ca aveam 20 000 si acum am observat ca am 4000 si ceva ca a dat carnacior o data cand a intrat 4000 la toti
Se restituie creditele? ca aveam 20 000 si acum am observat ca am 4000 si ceva ca a dat carnacior o data cand a intrat 4000 la toti

Re: Propunere
Si eu aveam fro 7400aproximativ da carnacior a spus ca " a futu creditele la playeri" si lea dat la toti care erau pe sv 4000 de credite si a spus ca asa o sa ramana pe uni o sa-i avantajeze pe alti nu!
nasol pt voi, doar cei care erau online in momentul respectiv si-au pierdut creditele, nu am cum sa verific cine cat avea, asa ca asa ramane.
pentru cei care au cel putin slot, pot verifica un numar apropiat de cel care-l aveti; daca le vreti chiar asa de mult, postati aici si ma uit cand am vreme
pentru cei care au cel putin slot, pot verifica un numar apropiat de cel care-l aveti; daca le vreti chiar asa de mult, postati aici si ma uit cand am vreme
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Skype @ xyz_aron
Nui corect in plm...Carnacior wrote:nasol pt voi, doar cei care erau online in momentul respectiv si-au pierdut creditele, nu am cum sa verific cine cat avea, asa ca asa ramane.
Am avut 6000... am muncit pentru ele....
Darius. wrote:Nui corect in plm...Carnacior wrote:nasol pt voi, doar cei care erau online in momentul respectiv si-au pierdut creditele, nu am cum sa verific cine cat avea, asa ca asa ramane.
nu ai muncit, te-ai jucat
2000 de credite chiar asa de mare lucru sunt?
http://www.facebook.com/xyz.aron
Skype @ xyz_aron
Skype @ xyz_aron
Pai nu miai dat 4000 de credite... acum am vreo 50...Carnacior wrote:Darius. wrote:Nui corect in plm...Carnacior wrote:nasol pt voi, doar cei care erau online in momentul respectiv si-au pierdut creditele, nu am cum sa verific cine cat avea, asa ca asa ramane.
nu ai muncit, te-ai jucat
2000 de credite chiar asa de mare lucru sunt?
EU AVEAM CEL PUTIN 7200.Carnacior wrote:nasol pt voi, doar cei care erau online in momentul respectiv si-au pierdut creditele, nu am cum sa verific cine cat avea, asa ca asa ramane.