Ce ma? Scrie in romana sa intelegem si noiMadalin*** wrote:Deci came am intra pe sv ala mia zis unu can is retard at si i-am zis can el e retard at so mia DAT ban 1 ora
Chat
Re: Chat

Traducere :Madalin*** wrote:Deci came am intra pe sv ala mia zis unu can is retard at si i-am zis can el e retard at so mia DAT ban 1 ora
Cand am intrat pe serveru ala mi-a zis unu ca sunt retardat , i`am spus ca el e retardat si mi`a dat ban o ora (e vorba de anzo)

Anzo are multi admini deoarece donatiile sunt foarte mici, cel mai mare grad e 15 euro, spre deosebire de aici...eXo wrote:Traducere :Madalin*** wrote:Deci came am intra pe sv ala mia zis unu can is retard at si i-am zis can el e retard at so mia DAT ban 1 ora
Cand am intrat pe serveru ala mi-a zis unu ca sunt retardat , i`am spus ca el e retardat si mi`a dat ban o ora (e vorba de anzo)
Si normal ca se face abuz la greu, iti da destroy si daca zici ca "ma-ta ii grasa..." etc, ca da primesc down/remove doneaza luna ce vine....
Scriu si eu sa ma aflu in treaba, ducetiva pe forumul lor, sunt reclamatii si cereri admin tot timpu, din 5 in 5 minute....
bnk=]]] nebunu
vreau sa va spun ca in momentu de fata ora 9:44 3/2/2014 eu bnk am intrat pe anzo nu vreau sa fac reclama si am facut un bind in care scria sa ne sujeti ..... la playeri de pe jb.b-zone.ro (cel mai tare svr de jb normal) sfarsit=]]]

Re: bnk=]]] nebunu
Faci un topic ca sa anunti ca ai intrat la pizde pe sv? Esti cel mai prost om din lume, daca vrei slot sa-mi sugi pula. Retardat nr. 2 !!!R3N wrote:Esti prost!

Re: bnk=]]] nebunu
Asa ca sa iti zic si eu prostia facuta de tine. Pe anzo, mai mult ca sigur le-a zis ownerul sau cineva sa faca flood pe sv nostru sau mai stiu eu ce. Pentru ce pula mea va luati capul inainte si faceti niste chestii lipsite de rost? O zis cumva carnacior sa ne luam de ei? Eu nu cred.
Nu mai faceti ma tampenii fara sa ganditi inainte. Ca si din cauza unora ce fac prostii ca tine bnk, prind aia ciuda, si ne tot floodeaza.
Nu mai faceti ma tampenii fara sa ganditi inainte. Ca si din cauza unora ce fac prostii ca tine bnk, prind aia ciuda, si ne tot floodeaza.

Nu e numai asta, anzo sunt nervosi ca i-am intrcut in top server si apoi am scris la nume (sau ma rog, Carnacior a scris) "anzo, imi vezi curu de jos" si acum se razbuna...Panta wrote:Asa ca sa iti zic si eu prostia facuta de tine. Pe anzo, mai mult ca sigur le-a zis ownerul sau cineva sa faca flood pe sv nostru sau mai stiu eu ce. Pentru ce pula mea va luati capul inainte si faceti niste chestii lipsite de rost? O zis cumva carnacior sa ne luam de ei? Eu nu cred.
Darius. wrote:Nu e numai asta, anzo sunt nervosi ca i-am intrcut in top server si apoi am scris la nume (sau ma rog, Carnacior a scris) "anzo, imi vezi curu de jos" si acum se razbuna...Panta wrote:Asa ca sa iti zic si eu prostia facuta de tine. Pe anzo, mai mult ca sigur le-a zis ownerul sau cineva sa faca flood pe sv nostru sau mai stiu eu ce. Pentru ce pula mea va luati capul inainte si faceti niste chestii lipsite de rost? O zis cumva carnacior sa ne luam de ei? Eu nu cred.
calm ma, nu mai au ce sa flodeze
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron