ALEX135

Locked
Lele Lol

ALEX135

Post by Lele Lol »

Nume în joc: Lele Lol
Numele acuzatului: ALEX135
Motivul acuzației: unjean aiurea
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum 20-25 min
Martori prezenți pe server: Dan, Edy Angel
Dovadă(poză sau video):Image
Scurtă descriere: Am fost prima runda jean => Night Crawler Day, next a fost altu, apoi iara eu, atunci, mi-a scos jeanul, pt motiv ca bnk jean, se stie ce bnk are microfon, a si vorbit in First Round ( Free Day All Ts ), deci... Nu isi are rostul unjeanul, daca se stie ca are microfon si a si vorbit.
Cer -1 (WARN) butului.
Image
Image
Commy

Re: ALEX135

Post by Commy »

se mai intampla.
justfeel.alex

Post by justfeel.alex »

eu am fost afk prima runda si mam gandit cum esti tu asa incapabil si but.. sa nu te ocupi numa daca te omoara pe tine sau sa nu te raneasca cu cv .. de restu te doare in cot si eu am verificat , sa vad daca are + ca am spus dinainte cu o runda ca next bnk jean da tu cum nu te intereseaza ce spun alti plaery nu teai uitat ca butu si teai bagat repete .. :*
Image
0nLy

Post by 0nLy »

justfeel.alex wrote:eu am fost afk prima runda si mam gandit cum esti tu asa incapabil si but.. sa nu te ocupi numa daca te omoara pe tine sau sa nu te raneasca cu cv .. de restu te doare in cot si eu am verificat , sa vad daca are + ca am spus dinainte cu o runda ca next bnk jean da tu cum nu te intereseaza ce spun alti plaery nu teai uitat ca butu si teai bagat repete .. :*
Nimic aici
Image
Locked