Propunere shop
Propunere shop
Ce ziceti daca s-ar baga in shop ceva gen "post in politie", adica sa cumperi un loc la ct urmand sa se dea gd daca nu e loc. Desigur sa coste mult, gen 500credite

Re: Propunere shop
Pai daca ar costa 500 credite oricum nu ar cumpara nimeni
Eu zic ca nu e nevoie de asa ceva in shop.. Parerea mea
Eu zic ca nu e nevoie de asa ceva in shop.. Parerea mea

Care e disperat de ct, sigur va cumpara
pe ideea ca nu il va scoate nimeni. Sa zicem un Pro, ar merita incerca, asta cu conditia sa si scrie pe Chat cine a cumparat, ca sa fim siguri ca nu a intrat cu bug sau ceva.

Da clar. Asa s-ar mai reduce numarul mare de credite cred euPanta wrote:Care e disperat de ct, sigur va cumparape ideea ca nu il va scoate nimeni. Sa zicem un Pro, ar merita incerca, asta cu conditia sa si scrie pe Chat cine a cumparat, ca sa fim siguri ca nu a intrat cu bug sau ceva.

Atunci hai ca`mi schimb parerea0nLy wrote:Da clar. Asa s-ar mai reduce numarul mare de credite cred euPanta wrote:Care e disperat de ct, sigur va cumparape ideea ca nu il va scoate nimeni. Sa zicem un Pro, ar merita incerca, asta cu conditia sa si scrie pe Chat cine a cumparat, ca sa fim siguri ca nu a intrat cu bug sau ceva.
Pro , cu conditia daca cineva a fost cu o mapa in urma si cumpara mapa viitoare , adminii sa aiba voie sa-l scoata
Cred ca asta era logic.. dar vreau sa ma asigur
Last edited by eXo on 07 Mar 2014 11:18, edited 2 times in total.

Este o idee buna dar cum a zis si panta, sa scrie in cuat cine a cumparat