Propunere video-prezentare server

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
0nLy

Propunere video-prezentare server

Post by 0nLy »

Astept pareri si va rog fara tiganie(lele,darius si care mai sunteti). Poate, daca vrea carnacior, facem un fel de concurs si premiem cel mai bun video.
Enjoy

Image
Darius.

Re: Propunere video-prezentare server

Post by Darius. »

Eu unu nu fac tiganie stai linistit ;)
Ar fii fain ca cel ce se pricepe sa face gameplayuri pe sv nostru (evident) dar nu cu muzica pe fundal, pur si simplu sa lase un bandicam deschis timp de o ora si sa o posteze pe youtube, si pe fiecare episod sa castige 1000 credite...
Image
Image
Commy

Post by Commy »

wa eu zic pro..dar sper sa fie gen o runda intreaga bagata in video cu o muzica pe fundal ceva..plm..tot ce are serveru in el..etc
eXo

Post by eXo »

Pro, a iesit frumos video-ul , mai ales bara mea de la fotball "I da valoare"
Ar fii o idee sa posteze fiecare cate un video , si sa se aleaga unul care sa "reprezinte" serverul , si sa fie urcat de carnacior pe youtube ca o prezentare a serverului
Image
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Pro, de asta spuneam 0nLy, bv ! O sa incerc sa fac si eu unul.
Image
Image
R3N

Post by R3N »

Awesome.
Image
DrifT722

Post by DrifT722 »

ar fi frumos, da nu stiu daca vrea si carnacior.... eu vreau
Image

Post by Carnacior »

0nLy wrote:Astept pareri si va rog fara tiganie(lele,darius si care mai sunteti). Poate, daca vrea carnacior, facem un fel de concurs si premiem cel mai bun video.
Enjoy

niste pareri sincere:

videoul ca si structura, ii lipsesc multe, ii lipsesc celelalte aspecte ale serverului, e doar daysmenu

nu-mi place faptul ca jocul a fost inregistrat la calitate joasa,daca faci un video de prezentare, il faci fullHD si cu rezolutie maxima in CS, din pacate probabil calculatorul tau nu rezista la inregistrare

miscarea e prea rapida / prea brusca, cand inregistrezi ceva, sensitivitatea la mouse trebuie sa fie foarte mica
ba chiar poti folosi sagetile sau niste binduri ca sa se miste camera uniform, dintr-o parte in alta, si pot face un plugin care te face sa te misti mai incet in mod spectator

muzica nu trebuie sa mearga mereu

mi-a placut editarea, si introul

ma gandesc la ideea de gameplay video, episoade de cate o mapa, poate ma bag eu, mai am nevoie de cineva cu care sa discut pe skype si sa joace cu mine(voce matura va rog, poate chiar only)
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
0nLy

Post by 0nLy »

Da stiu ce zici, doar ca ar dura foarte mult video-ul. Ma gandeam ca ar fi mai bine sa fie cate un video separat pentru fiecare "chestie" a serverului. Viteza e putin marita si pentru ca asa am facut-o eu la editare sa fie mai mic video-ul.
Image
Dan

Post by Dan »

A iesit foarte frumos :)! :D
Locked