Sugestii pentru imbunatatirea dayurilor actuale

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Dan

Re: Sugestii pentru imbunatatirea dayurilor actuale

Post by Dan »

eXo wrote:Sunt de acord cu toate in afara de sparta day si hns Iar la noclip doar 100 hp in + zic eu ca e suficient.
de acceasi parere sunt si eu ;)
Darius.

Post by Darius. »

Danutzul135 wrote:
eXo wrote:Sunt de acord cu toate in afara de sparta day si hns Iar la noclip doar 100 hp in + zic eu ca e suficient.
Pai ideea e ca dayuri daca tot sunt facute dupa moduri sa seamane cat mai mult cu ele si daca ai jucat hns stii la ce ma refer, la sparta day mi se pare logic sa aibe cutit nu pistol /:) Adica 5 arme impotriva a 23 de pistoale nu prea e corect..
Image
Image
eXo

Post by eXo »

Darius. wrote:
Danutzul135 wrote:
Pai ideea e ca dayuri daca tot sunt facute dupa moduri sa seamane cat mai mult cu ele si daca ai jucat hns stii la ce ma refer, la sparta day mi se pare logic sa aibe cutit nu pistol /:) Adica 5 arme impotriva a 23 de pistoale nu prea e corect..
La Hns Smoke-u ingheta , iar flash-urile orbeau ,
Nu se poate sa se bage chiar atat de apropiat de Mod.
ASta e mai mult un "Ascunde-te" Nu e Hns In adevaratul sens al mod-ului , care se refera la trick-uri sa incurci ct
Aici e doar sa te ascunzi , de aia zic ca e bine asa cum e
+ ca daca s-ar baga smoke care sa inghete , ar insemna ca Astia sa faca run , si la hns nu era permis
In fine , sunt multe motive
Image
Image
Xplane

Post by Xplane »

gandeste-te 5 ct si 23 de tero cand or da toti tero smoke si flash ar fi un haos total ct or sa stea numai inghetati si numai cu flash in ochi...
:pro: la toate inafara de hns
Image
Panta

Post by Panta »

:pro: mai ales la hns, imi place maxim.
Image
Locked