Deci, am inceput sa joc pe acest server din 19 Decembrie 2013, joc pe acest server de 1 an si pot sa spun cu toata sinceritatea ca a fost cea mai buna experienta pe care am avuto pe un server din toti anii pe de cs. La inceput cand am venit erau alti admini, langos,Goft,Poky,ScociKiller,Ionuthd,Commy,eXo,Dan, care n-o sa-i uit niciodata! Ne-am inteles foarte bine, am facut multa caternica, ne-am mai si certat, dar mereu vom tine unul la altu ca niste frati. Pare siropos da mna daca nu-ti place meri in pula mea, deci, pot sa zic ca de cand am inceput sa joc pe acest server am invat foarte mult in calitate de jucator si admin! A trebuit OnLy sa-mi dea niste palme bune ca sa fiu jucator cinstit si un admin corect, pentru asta ii multumesc. Acum privesc in trecut si invat ca sa stiu ceea ce trebuie sa fac si ce nu sa fac ca momentele neplacut sa nu se mai intample, in acest an recunosc ca am fost "exilat" de pe server, am facut multe lucruri rele, multe greseli, dar iti poti da seama cat de buni sunt ownerii, adminii si jcuatori de aici care inca ma mai primesc dupa tot ceea ce am facut, va multumesc ca m-ati primit inapoi dupa ce m-am comportat ca un dobitoc cu voi, m-ati invatat o lectie nu doar de gaming dar si de viata. Acum tot ce pot sa fac e sa astept. urmatorul an vreau sa-l fac mai bine, vreau sa ajung si eu la God, nu neaparat pentru ca God ci pentru ca vreau sa vad ca POT face ceva, ca pentru mine a ajunge la God nu e o chestie tocmai usoara, nu toti ma vor intelege dar cineva ma va intelege va rade
Ok, hai ca termin, MACAROANE