Cerere ban permanent

Locked
langos

Cerere ban permanent

Post by langos »

1. Nume în joc:langos
2. Numele jucătorului/lor pe care îl/îi acuzi:eXo
3. Data și ora când s-a întâmplat:14.12.2013 19:20
4. Martori prezenți pe server:Goft
5. Ip-ul acuzatului:/
6. Dovadă: http://fisierulmeu.ro/65XRT56VWCJY/exo-dem.html
7. Scurtă descriere: WALL+SILENT...
eXo

Re: Cerere ban permanent

Post by eXo »

Am sa-ti explic fazele, Prima faza de la race : am mereu conversatie privata cu Dan, iar el mi-a spus ca ala este la race
A doua faza : Cand i-am dat cap lu zvon daca pui castile se aude ca si cum ar lua arma, a 3 faza Iti apare pe ecran numaru de prizonieri vii si a spus unu pe chat ca e unu la race, si se auzise o chestie m-am intors sa verific. Sper ca te-am lamurit
Silent mai bine editeaza, si sterge cuvantul :)
Image
Image
langos

Post by langos »

Mai bine aratami "conversatiile cu dan" sa zic ca te cred , oricum daca tu ma iei cu 1 glonte ->HS cand eu is invizibil ceva nui ok:P
eXo

Post by eXo »

Nu am cum sa tii le arat deoarece am iesit din cs, cand dan va intra iti va confirma ca el mi-a zis de ala
Image
Image
Poky

Post by Poky »

Nu pot sa spun nimik. Nu pot vedea demo :(
La ora de romana profesoara pune pe elevi sa faca propozitii cu cuvintele probabil si imposibil. Ajunge profa la bula si il intreaba propozotiile.
bula: In cancelarie, cand ma uit pe gaura cheii, vad pe domn' director cu pantalonii dati jos si pe doamna secretara cu fusta ridicata. PROBABIL se f****u, IMPOSIBIL sa se cace ca nu aveau hartie.
PULITO

Post by PULITO »

Frate in demo nu se vede mare chestie.Are niste momente in care parca trage asa...de parca ar sti unde e dar la CS ai si bulan.Poate acum are si el dreptate no avea hack.
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Cum a zis si goft, in demo nu ai prins mare lucru. Nu primeste nimic. Daca esti convins de faptul ca are cod, vino cu o dovada mai evidenta. TC
Image
Locked