Propun

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
eXo

Propun

Post by eXo »

Mai bine adminii nu ar mai avea voie sa transfere pe nimeni la ct
De multe ori multi admini nu apuca sa se bage cu joinct si se bag si pe ei si pe mai multi playeri
Dupa se pierd 10 minute din mapa ca se baga cate 3-4 la ct , si cu inca 4 intrat si se da gunday de 100 de ori ca nu e loc.
Mai bine nu ar mai fii voie, Pentru ce e joinct? Ca sa bage adminii pe cine vor ei?
Image
Image
Joker

Re: Propun

Post by Joker »

Eu zic asa mai bine
Un admin are voie sa se bage pe el si DOAR 1 jucator la ct cu teammenu si numa la inceput de runda!
Pentru ce zic eu dau :pro:
Image
Madalin***

Post by Madalin*** »

:pro: mereu faca asta :))
Image
Edy Angel

Post by Edy Angel »

:pro: pentru ca se baga cate 10 ct si se da gd si stam mult ca sa iasa toti.
Asykorn

Post by Asykorn »

:pro:
Sh0B0
Admin
Admin

Post by Sh0B0 »

:pro:
Image
Image
Image
Panta

Post by Panta »

Nu esti obligat sa transferi pe nimeni la CT, doar pt ca asa vor ei. Daca adminu se transfera cu teammenu, atunci mi se pare corect. Pt ca asta nu e interzis, dar sa bagi si alti playeri, pai atunci se considera favorisism si se ajunge la tiganie.
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Eu personal am mai bagat playeri pentru ca unii nu apuca. Daca au microfon si nu au mai fost eu cred ca merita o sansa, mai departe depinde de ei. Mi se pare normal ca fiecare sa aiba sanse egale.
Image
Joker

Post by Joker »

0nLy wrote:Eu personal am mai bagat playeri pentru ca unii nu apuca. Daca au microfon si nu au mai fost eu cred ca merita o sansa, mai departe depinde de ei. Mi se pare normal ca fiecare sa aiba sanse egale.
Exact... :pro:
Image
Dan

Post by Dan »

0nLy wrote:Eu personal am mai bagat playeri pentru ca unii nu apuca. Daca au microfon si nu au mai fost eu cred ca merita o sansa, mai departe depinde de ei. Mi se pare normal ca fiecare sa aiba sanse egale.
Exact si ce naiba sunt admin "muncesc" pt servar cred ca am si eu voie sa ma bag de 2 ori cu teammenu la ct..
Locked