Propun
Propun
Mai bine adminii nu ar mai avea voie sa transfere pe nimeni la ct
De multe ori multi admini nu apuca sa se bage cu joinct si se bag si pe ei si pe mai multi playeri
Dupa se pierd 10 minute din mapa ca se baga cate 3-4 la ct , si cu inca 4 intrat si se da gunday de 100 de ori ca nu e loc.
Mai bine nu ar mai fii voie, Pentru ce e joinct? Ca sa bage adminii pe cine vor ei?
De multe ori multi admini nu apuca sa se bage cu joinct si se bag si pe ei si pe mai multi playeri
Dupa se pierd 10 minute din mapa ca se baga cate 3-4 la ct , si cu inca 4 intrat si se da gunday de 100 de ori ca nu e loc.
Mai bine nu ar mai fii voie, Pentru ce e joinct? Ca sa bage adminii pe cine vor ei?

Re: Propun
Eu zic asa mai bine
Un admin are voie sa se bage pe el si DOAR 1 jucator la ct cu teammenu si numa la inceput de runda!
Pentru ce zic eu dau
Un admin are voie sa se bage pe el si DOAR 1 jucator la ct cu teammenu si numa la inceput de runda!
Pentru ce zic eu dau

- Madalin***
pentru ca se baga cate 10 ct si se da gd si stam mult ca sa iasa toti.Re: Propun
Nu esti obligat sa transferi pe nimeni la CT, doar pt ca asa vor ei. Daca adminu se transfera cu teammenu, atunci mi se pare corect. Pt ca asta nu e interzis, dar sa bagi si alti playeri, pai atunci se considera favorisism si se ajunge la tiganie.

Eu personal am mai bagat playeri pentru ca unii nu apuca. Daca au microfon si nu au mai fost eu cred ca merita o sansa, mai departe depinde de ei. Mi se pare normal ca fiecare sa aiba sanse egale.

Exact...0nLy wrote:Eu personal am mai bagat playeri pentru ca unii nu apuca. Daca au microfon si nu au mai fost eu cred ca merita o sansa, mai departe depinde de ei. Mi se pare normal ca fiecare sa aiba sanse egale.

Exact si ce naiba sunt admin "muncesc" pt servar cred ca am si eu voie sa ma bag de 2 ori cu teammenu la ct..0nLy wrote:Eu personal am mai bagat playeri pentru ca unii nu apuca. Daca au microfon si nu au mai fost eu cred ca merita o sansa, mai departe depinde de ei. Mi se pare normal ca fiecare sa aiba sanse egale.