Propunere day
Re: Propunere day
Eu unu sunt de parere ca nu poate fii echilibrat , sa fie o runda de classic.
Daca sunt vre-o 20 de tero la 5 ct cu 100 hp , mor ct imediat Nu prea cred ca poate sa fie echilibrata
Parerea mea e ca nu trebuie adaugat acest day.
E strict parerea mea
Daca sunt vre-o 20 de tero la 5 ct cu 100 hp , mor ct imediat Nu prea cred ca poate sa fie echilibrata
E strict parerea mea

DAca ar avea mai mult hp ar fii ca un gunday doar ca ar avea bomba, si daca ar avea si 300 hp si are pune si bomba[rTn]Sh0B0 wrote:eXo dar daca CTs ar avea mai mult hp ce zici ?
Ar avea 2 avantaje prea mari
Asta e parerea mea.

mda ai dreptate dar daca ar fi ceva modificari ar iesi un day super decieXo wrote:DAca ar avea mai mult hp ar fii ca un gunday doar ca ar avea bomba, si daca ar avea si 300 hp si are pune si bomba[rTn]Sh0B0 wrote:eXo dar daca CTs ar avea mai mult hp ce zici ?
Ar avea 2 avantaje prea mari
Asta e parerea mea.

- Madalin***
eXo wrote:Eu unu sunt de parere ca nu poate fii echilibrat , sa fie o runda de classic.
E strict parerea mea
Tero au doar 1 minut pentru a dezamorsa bombele, iar CT trebuie sa se ascunda. In plus gandeste-te, daca sunt 5CT, sunt 5 bombe intr-un minut. Ideea e ca cei de la CT sa apere bomba suficient cat sa explodeze. Plus ca pot sa le ascunda separat, astfel avand mai multe sanse. E un day echilibrat si dinamic zic eu.
Si inca ceva pentru day, ar trebui ca acel T care dezamorseaza o bomba sa primeasca gen 5 credite.

Pai sa ne gandim si la lucrurile marunte
Din momentul in care plantezi bomba incepe minutul, da stai ca poate un ct planteaza mai repede sau mai tarziu decat altii... pe aici nu inteleg eu... explica te rog
Din momentul in care plantezi bomba incepe minutul, da stai ca poate un ct planteaza mai repede sau mai tarziu decat altii... pe aici nu inteleg eu... explica te rog
Darius. wrote:Pai sa ne gandim si la lucrurile marunte
Cand incepe runda ct au 15secunde sa plece de la arme (gen sa mearga la kz). Cand expira cele 15secunde toti ct primesc cate o bomba, daca nu o planteaza e in dezavantajul lor. T sa aiba gen verde ca la hns cele 15secunde, dupa sa fie eliberati. Din momentul in care primesc ct bomba, e in avantajul lor sa o planteze cat mai repede

Ok de acord0nLy wrote:Darius. wrote:Pai sa ne gandim si la lucrurile marunte
Cand incepe runda ct au 15secunde sa plece de la arme (gen sa mearga la kz). Cand expira cele 15secunde toti ct primesc cate o bomba, daca nu o planteaza e in dezavantajul lor. T sa aiba gen verde ca la hns cele 15secunde, dupa sa fie eliberati. Din momentul in care primesc ct bomba, e in avantajul lor sa o planteze cat mai repede
Dar e mai bine ca daca nu planteaza bomba sa primeasca slay...
Pro!