Propunere day

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Asykorn

Re: Propunere day

Post by Asykorn »

:pro:
eXo

Post by eXo »

Eu unu sunt de parere ca nu poate fii echilibrat , sa fie o runda de classic.
Daca sunt vre-o 20 de tero la 5 ct cu 100 hp , mor ct imediat Nu prea cred ca poate sa fie echilibrata
Parerea mea e ca nu trebuie adaugat acest day.
E strict parerea mea
Image
Image
Sh0B0
Admin
Admin

Post by Sh0B0 »

eXo dar daca CTs ar avea mai mult hp ce zici ? :-?
Image
Image
Image
eXo

Post by eXo »

[rTn]Sh0B0 wrote:eXo dar daca CTs ar avea mai mult hp ce zici ? :-?
DAca ar avea mai mult hp ar fii ca un gunday doar ca ar avea bomba, si daca ar avea si 300 hp si are pune si bomba
Ar avea 2 avantaje prea mari
Asta e parerea mea.
:contra:
Image
Image
bnk.jb

Post by bnk.jb »

eXo wrote:
[rTn]Sh0B0 wrote:eXo dar daca CTs ar avea mai mult hp ce zici ? :-?
DAca ar avea mai mult hp ar fii ca un gunday doar ca ar avea bomba, si daca ar avea si 300 hp si are pune si bomba
Ar avea 2 avantaje prea mari
Asta e parerea mea.
:contra:
mda ai dreptate dar daca ar fi ceva modificari ar iesi un day super deci

:pro:
Image

Image
Image
Madalin***

Post by Madalin*** »

Suna destul de bine. De la mine ai un :pro: :>
Image
0nLy

Post by 0nLy »

eXo wrote:Eu unu sunt de parere ca nu poate fii echilibrat , sa fie o runda de classic.
Daca sunt vre-o 20 de tero la 5 ct cu 100 hp , mor ct imediat Nu prea cred ca poate sa fie echilibrata
Parerea mea e ca nu trebuie adaugat acest day.
E strict parerea mea

Tero au doar 1 minut pentru a dezamorsa bombele, iar CT trebuie sa se ascunda. In plus gandeste-te, daca sunt 5CT, sunt 5 bombe intr-un minut. Ideea e ca cei de la CT sa apere bomba suficient cat sa explodeze. Plus ca pot sa le ascunda separat, astfel avand mai multe sanse. E un day echilibrat si dinamic zic eu.

Si inca ceva pentru day, ar trebui ca acel T care dezamorseaza o bomba sa primeasca gen 5 credite.
Image
Darius.

Post by Darius. »

Pai sa ne gandim si la lucrurile marunte
Din momentul in care plantezi bomba incepe minutul, da stai ca poate un ct planteaza mai repede sau mai tarziu decat altii... pe aici nu inteleg eu... explica te rog
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Darius. wrote:Pai sa ne gandim si la lucrurile marunte
Din momentul in care plantezi bomba incepe minutul, da stai ca poate un ct planteaza mai repede sau mai tarziu decat altii... pe aici nu inteleg eu... explica te rog

Cand incepe runda ct au 15secunde sa plece de la arme (gen sa mearga la kz). Cand expira cele 15secunde toti ct primesc cate o bomba, daca nu o planteaza e in dezavantajul lor. T sa aiba gen verde ca la hns cele 15secunde, dupa sa fie eliberati. Din momentul in care primesc ct bomba, e in avantajul lor sa o planteze cat mai repede
Image
Darius.

Post by Darius. »

0nLy wrote:
Darius. wrote:Pai sa ne gandim si la lucrurile marunte

Cand incepe runda ct au 15secunde sa plece de la arme (gen sa mearga la kz). Cand expira cele 15secunde toti ct primesc cate o bomba, daca nu o planteaza e in dezavantajul lor. T sa aiba gen verde ca la hns cele 15secunde, dupa sa fie eliberati. Din momentul in care primesc ct bomba, e in avantajul lor sa o planteze cat mai repede
Ok de acord
Dar e mai bine ca daca nu planteaza bomba sa primeasca slay...
Pro!
Image
Image
Locked