shop - adrenalina

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Carnacior

Re: shop - adrenalina

Post by Carnacior »

Joker wrote:Daca mori automat atunci care ii scopu?
esti prost sau te prefaci
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Joker

Post by Joker »

Carnacior wrote:
Joker wrote:Daca mori automat atunci care ii scopu?
esti prost sau te prefaci
ma prefac

Eu unu nu cred ca ar fi bine sa pui asa ceva in shop, strict parerea mea.
Image
IonutbunHD

Post by IonutbunHD »

E forta dar nu 10 secunde pentru ca nu prea ai ce sa faci pentru ca daca prinzi un ct ciufut si te tine 10 min in cusca se duc draq 30 credite pe degeaba :bitchplease: parerea mea :( [-(
Image

Image
0nLy

Post by 0nLy »

IonutbunHD wrote:E forta dar nu 10 secunde pentru ca nu prea ai ce sa faci pentru ca daca prinzi un ct ciufut si te tine 10 min in cusca se duc draq 30 credite pe degeaba :bitchplease: parerea mea :( [-(
Iti cumperi si tu dupa ce da open
Image
Fl0r1n

Post by Fl0r1n »

Sh0B0 wrote:eu zic ca daca tragi in el sa nu.i scazi speed dar nici speedu` sa nu fie asa de mare... si in legatura cu pretul sa coste in jur de 50 de credite ca asa pot sa.mi i.au si skin de CT ca majoritatea nu.si dau seama...
DACA VREI SA-TI CUMPERI SI ADRENALINA SI SKIN CT TRB SA FII VIP CA T POATE SA CUMPERE 1 DATA :))) :gabiiepopo:
Image Image
-----/_=====____-;___|
-----),==_(___)'
----//(--)),=="
---//___//
--//___//
-//___//
DarkyLight

Post by DarkyLight »

Sa coste 45 de credite dar la final sa nu mori. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :trollface: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MdL

Post by MdL »

Ar fi foarte fain dar sa mori automat dupa 20-25 secunde ar fi mai bine si sa coste in jur de 45-50 credite.. parerea mea
Image
The Old Staff MdL [;x] :ymhug:
0nLy

Post by 0nLy »

MdL wrote:Ar fi foarte fain dar sa mori automat dupa 20-25 secunde ar fi mai bine si sa coste in jur de 45-50 credite.. parerea mea

In 30 de secunde se termina runda. 10 secunde e mai mult decat suficient, doar ca pretul mi se pare prea mic
Image
Joker

Post by Joker »

0nLy wrote:
MdL wrote:Ar fi foarte fain dar sa mori automat dupa 20-25 secunde ar fi mai bine si sa coste in jur de 45-50 credite.. parerea mea

In 30 de secunde se termina runda. 10 minute e mai mult decat suficient, doar ca pretul mi se pare prea mic
10 minute? =))) :iesiamzis:
Image
Panta

Post by Panta »

Intre 50-100 credite ar fi destul zic eu. Mai ales ca in 10 secunde poti face ravagii cu cei de la CT, asta daca nu sunt ei atenti. Oricum va fi destul de Op daca sunt putini CT gen 2-3. Va fi la fel ca inainte cand iti cumparai invizibilitate. Daca unu are 1000 credite, poate va fi disperat sa le consume cu asta si va castiga mereu, iar toate zilele vor deveni iara o harababura. Parerea mea
Image
Locked