esti prost sau te prefaciJoker wrote:Daca mori automat atunci care ii scopu?
shop - adrenalina
Re: shop - adrenalina
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
ma prefacCarnacior wrote:esti prost sau te prefaciJoker wrote:Daca mori automat atunci care ii scopu?
Eu unu nu cred ca ar fi bine sa pui asa ceva in shop, strict parerea mea.
- IonutbunHD
E forta dar nu 10 secunde pentru ca nu prea ai ce sa faci pentru ca daca prinzi un ct ciufut si te tine 10 min in cusca se duc draq 30 credite pe degeaba :bitchplease: parerea mea

Iti cumperi si tu dupa ce da openIonutbunHD wrote:E forta dar nu 10 secunde pentru ca nu prea ai ce sa faci pentru ca daca prinzi un ct ciufut si te tine 10 min in cusca se duc draq 30 credite pe degeaba :bitchplease: parerea mea![]()

DACA VREI SA-TI CUMPERI SI ADRENALINA SI SKIN CT TRB SA FII VIP CA T POATE SA CUMPERE 1 DATASh0B0 wrote:eu zic ca daca tragi in el sa nu.i scazi speed dar nici speedu` sa nu fie asa de mare... si in legatura cu pretul sa coste in jur de 50 de credite ca asa pot sa.mi i.au si skin de CT ca majoritatea nu.si dau seama...

-----/_=====____-;___|
-----),==_(___)'
----//(--)),=="
---//___//
--//___//
-//___//
-
DarkyLight
Sa coste 45 de credite dar la final sa nu mori. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :trollface: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ar fi foarte fain dar sa mori automat dupa 20-25 secunde ar fi mai bine si sa coste in jur de 45-50 credite.. parerea mea

The Old Staff MdL [;x]
MdL wrote:Ar fi foarte fain dar sa mori automat dupa 20-25 secunde ar fi mai bine si sa coste in jur de 45-50 credite.. parerea mea
In 30 de secunde se termina runda. 10 secunde e mai mult decat suficient, doar ca pretul mi se pare prea mic

10 minute?0nLy wrote:MdL wrote:Ar fi foarte fain dar sa mori automat dupa 20-25 secunde ar fi mai bine si sa coste in jur de 45-50 credite.. parerea mea
In 30 de secunde se termina runda. 10 minute e mai mult decat suficient, doar ca pretul mi se pare prea mic
Intre 50-100 credite ar fi destul zic eu. Mai ales ca in 10 secunde poti face ravagii cu cei de la CT, asta daca nu sunt ei atenti. Oricum va fi destul de Op daca sunt putini CT gen 2-3. Va fi la fel ca inainte cand iti cumparai invizibilitate. Daca unu are 1000 credite, poate va fi disperat sa le consume cu asta si va castiga mereu, iar toate zilele vor deveni iara o harababura. Parerea mea