Cand tastezi aceasta comanda apare o fereastra motd si se incarca pagina jb.b-zone.ro/slot.php , in asa fel playerii cei noi care poate nu se prea descurca(desii e un lucru banal
Desigur ar exista si problema cu motd blocat de la guarduri

si trebui sa fie ceva de genu' "Pentru a va rezerva numele scrieti /regnick."Eu nu sunt ratat, doar tu esti prost, stiu eu de ce am dat contra i-am propus si eu asta la un foarte bun scripter din Romania sa bage si mi-a explicat concret de ce nu e bine, da vad ca n-am cu cine acum toti fraierii se cred destepti in pula meaeXo wrote:Tu esti ratatJoker wrote:suntem totusi in 2014
Frate esti prea recalcitrant nu stiu care este problema ta , vad ca te iei de toata lumea .. calmeazate frate si tu ca ai oleaca de ani in curu ala a tau , nu-ti zic in nume de rau dar nu o sa faci nimic in viata cu comportamentul asta , ai avut probleme in copilari de esti asa? te batea taicatu cu caloriferul in cap ? ce tot atat vrei sa faci pe duru (ceea ce nu esti) dute la farmacie si cere un laxativ poate iti mai revi oleaca.Joker wrote:Eu nu sunt ratat, doar tu esti prost, stiu eu de ce am dat contra i-am propus si eu asta la un foarte bun scripter din Romania sa bage si mi-a explicat concret de ce nu e bine, da vad ca n-am cu cine acum toti fraierii se cred destepti in pula meaeXo wrote:Tu esti ratatJoker wrote:suntem totusi in 2014

Inca cred ca esti ratatJoker wrote:Eu nu sunt ratat, doar tu esti prost, stiu eu de ce am dat contra i-am propus si eu asta la un foarte bun scripter din Romania sa bage si mi-a explicat concret de ce nu e bine, da vad ca n-am cu cine acum toti fraierii se cred destepti in pula meaeXo wrote:Tu esti ratatJoker wrote:suntem totusi in 2014