Propunere

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
eXo

Propunere

Post by eXo »

Salut, ma gandeam ca ar fii mai util pentru userii noi de pe server daca s-ar adauga comanda /regnick
Cand tastezi aceasta comanda apare o fereastra motd si se incarca pagina jb.b-zone.ro/slot.php , in asa fel playerii cei noi care poate nu se prea descurca(desii e un lucru banal :)) ) vor putea sa-si rezerve numele direct din joc
Desigur ar exista si problema cu motd blocat de la guarduri
Image
Image
MdL

Re: Propunere

Post by MdL »

:pro: e foarte tare ideea
Image
The Old Staff MdL [;x] :ymhug:
Tibi
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot

Post by Tibi »

:pro: :ymapplause: :ymapplause:
Image
Gabii

Post by Gabii »

Da :pro: si trebui sa fie ceva de genu' "Pentru a va rezerva numele scrieti /regnick."
BmX

Post by BmX »

:pro: imi place ideea
BmX[D;] JB.B-ZONE.RO
Joker

Post by Joker »

:contra: suntem totusi in 2014
Image
eXo

Post by eXo »

Joker wrote::contra: suntem totusi in 2014
Tu esti ratat
Image
Image
Joker

Post by Joker »

eXo wrote:
Tu esti ratat
Eu nu sunt ratat, doar tu esti prost, stiu eu de ce am dat contra i-am propus si eu asta la un foarte bun scripter din Romania sa bage si mi-a explicat concret de ce nu e bine, da vad ca n-am cu cine acum toti fraierii se cred destepti in pula mea
Image
stark

Post by stark »

Joker wrote:
eXo wrote:
Tu esti ratat
Eu nu sunt ratat, doar tu esti prost, stiu eu de ce am dat contra i-am propus si eu asta la un foarte bun scripter din Romania sa bage si mi-a explicat concret de ce nu e bine, da vad ca n-am cu cine acum toti fraierii se cred destepti in pula mea
Frate esti prea recalcitrant nu stiu care este problema ta , vad ca te iei de toata lumea .. calmeazate frate si tu ca ai oleaca de ani in curu ala a tau , nu-ti zic in nume de rau dar nu o sa faci nimic in viata cu comportamentul asta , ai avut probleme in copilari de esti asa? te batea taicatu cu caloriferul in cap ? ce tot atat vrei sa faci pe duru (ceea ce nu esti) dute la farmacie si cere un laxativ poate iti mai revi oleaca.
Si eXo ideea e chiar buna mai ales pentru cei care nu stiu de forum si sunt noi :pro:
Image
Image
Image
eXo

Post by eXo »

Joker wrote:
eXo wrote:
Tu esti ratat
Inca cred ca esti ratat
Image
Image
Locked