Reclamatie Gabriel - warn

Locked
TheSkill

Reclamatie Gabriel - warn

Post by TheSkill »

Nume în joc: TheSkill
Numele acuzatului: Gabriel
Motivul acuzației: Scoate de la ct aiurea / da av aiurea cu admin on pe server.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum 5 minute
Martori prezenți pe server: Infernus/all player.
Dovadă(poză sau video): Image Image Image
Scurtă descriere: Eram ct si ma scos de la ct fiindca l-am omorat si nu s-a pus glow red sau nu mai stiu si dupa i-am dat fd si tot a dat av ca un idiot si dupa el da av pentru ca il fac idiot. EL da av cu admin on pe server care putea sa imi dea gag.
Image
Image
Gabriel17

Re: Reclamatie Gabriel

Post by Gabriel17 »

Ahaha, ma amuzi cu tupeul asta. Eu in locul tau n-as mai face reclamatie. Va explic imediat. Treaba sta in felul urmator: eram pe mapa jail_andaman, iar the skill m-a omorat aiurea(si pe inca cineva dar nu mai tin minte).. si i-am explicat frumos, cum trebuie, sa-mi dea fd si i-am spus ca daca nu primesc, va primi 1 advertisment. El, baiat rau, a spus ca n-am tupeu si ca "n-ai cum sa-mi dai fraiere".. ok.. n-am reactionat. Cand a inceput runda, i-am mai explicat odata ca daca nu-mi da va primi un AV, iar el s-a enervat si m-a jignit (nu pot sa reproduc ce a zis ca nu e frumos..), asa ca eu i-am dat 2 av(unul ptr kill aiurea, iar unul pentru limbaj). In schimb, cand a auzit asta, a inceput sa ma injure si mai rau, in caz contrar a primit si al 3-lea AV ! Au sarit si playerii pe el sa-i spuna sa nu mai comenteze aiurea.. dar na.. baiat rau.
Martori: Bug Mafia, Fiul lui Andrei.
Imi pare rau ca s-a ajuns pana aici insa nu pot sa las un asa player sa faca ce vrea.. Pacat ca multi din ei nu respecta si nu stiu regulile.. Parerea mea ca merita un WARN. Astept si alte pareri. Multumesc ! :ymcowboy:

Dovada:
http://imgur.com/js7dgzp
:bulangiu:
TheSkill

Post by TheSkill »

Ha Ha ma faci sa rad ia zi cat iai dat lu mafia si lu fiul sa se bage pentru tine?:)) STI ca daca adminu e ON pe server tu nu ai voie sa imi dai av pentru limbaj doar adminu decidea pentru ca e mai mare ca noi si noi doi suntem de aceleasi grad, si ai vazut ca ti-am dat vb si nu team injurat in halul ala ti-am zis doar idiot
Image
Image
Gabriel17

Post by Gabriel17 »

Cat am dat ? pustiule te auzi? se vede în poza cum a comentat lumea. Și n am făcut ss la tot.. Cat despre înjurături.. Dacă era doar idiot nu mai mă complicam, în schimb tu ai avut un limbaj de țărân, neadecvat pt un mare player care te crezi. Cred ca vârstă își spune cuvantul iar cuvintele nu și mai au rost. Aștept părerea cuiva adecvat sa răspundă sau a martorilor. Mulțumesc.
TheSkill

Post by TheSkill »

Gabriel17 wrote:Cat am dat ? pustiule te auzi? se vede în poza cum a comentat lumea. Și n am făcut ss la tot.. Cat despre înjurături.. Dacă era doar idiot nu mai mă complicam, în schimb tu ai avut un limbaj de țărân, neadecvat pt un mare player care te crezi. Cred ca vârstă își spune cuvantul iar cuvintele nu și mai au rost. Aștept părerea cuiva adecvat sa răspundă sau a martorilor. Mulțumesc.
Ai terminat termina-te odata si asteapta sa vedem ce o sa zica Only eu stiu ca tu nu ai voie sa imi dai av cat timp este un admin on :iesiamzis:
Image
Image
rdanut73

Post by rdanut73 »

Scuzati-ma ca ma bag dar 40% are dreptate Gabriel ca odata ma scos fara motiv ca cica vorbeam peste jean si el nici macar nu vorbea deci the skill iti dau un mare mare

:pro: :like: :iesiamzis:

Gabriel :bulangiu: :iesiamzis: =]] =]] =]] :bitchplease: :bitchplease: :trollface: Sa Fii Slot pe Jb.b-zone.ro asta inseamna sa fii mafiot
https://www.youtube.com/watch?v=-RZZLPHC3eU
Image
Slot Nea Nelu - Jb.b-Zone.Ro
Daca nu asculti muzica semnifica ca nu iti place Jb.B-Zone.RO
Daca asculti muzica semnifica ca adevaratul Popo e Only.
TheSkill

Post by TheSkill »

terminati cu circul astept sa vad ce zice only.
Image
Image
Gabriel17

Post by Gabriel17 »

eu sa termin prietene? sunt acuzat pe nedrept și vrei sa tac, sa te las sa minți cu pozele pe fata și cu martori? sa fim serioși sunteți ofticați ca v am scos ca nu ați respectat regulile.. și ceilalți admini au fost deacord cu decizia mea. Dacă nu făceam asta cu voi erați deacord cu mine.. așa ca sa lăsăm caterinca și vorbăria. aștept decizia lui only sau răspunsul martorilor. Cred ca vârstă voastră se poate observa. Sunt de 2 sapt slot si nu s a mai plans nimeni.Atât am avut de zis. Mulțumesc
TheSkill

Post by TheSkill »

Gabriel17 wrote:eu sa termin prietene? sunt acuzat pe nedrept și vrei sa tac, sa te las sa minți cu pozele pe fata și cu martori? sa fim serioși sunteți ofticați ca v am scos ca nu ați respectat regulile.. și ceilalți admini au fost deacord cu decizia mea. Dacă nu făceam asta cu voi erați deacord cu mine.. așa ca sa lăsăm caterinca și vorbăria. aștept decizia lui only sau răspunsul martorilor. Cred ca vârstă voastră se poate observa. Sunt de 2 sapt slot si nu s a mai plans nimeni.Atât am avut de zis. Mulțumesc
Ok sa vedem. :iesiamzis:
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Nu se dau avertismente pentru limbaj cand sunt admini online!!
Gabriel 1warn

:TC:
Image
Locked