Ahaha, ma amuzi cu tupeul asta. Eu in locul tau n-as mai face reclamatie. Va explic imediat. Treaba sta in felul urmator: eram pe mapa jail_andaman, iar the skill m-a omorat aiurea(si pe inca cineva dar nu mai tin minte).. si i-am explicat frumos, cum trebuie, sa-mi dea fd si i-am spus ca daca nu primesc, va primi 1 advertisment. El, baiat rau, a spus ca n-am tupeu si ca "n-ai cum sa-mi dai fraiere".. ok.. n-am reactionat. Cand a inceput runda, i-am mai explicat odata ca daca nu-mi da va primi un AV, iar el s-a enervat si m-a jignit (nu pot sa reproduc ce a zis ca nu e frumos..), asa ca eu i-am dat 2 av(unul ptr kill aiurea, iar unul pentru limbaj). In schimb, cand a auzit asta, a inceput sa ma injure si mai rau, in caz contrar a primit si al 3-lea AV ! Au sarit si playerii pe el sa-i spuna sa nu mai comenteze aiurea.. dar na.. baiat rau.
Martori: Bug Mafia, Fiul lui Andrei.
Imi pare rau ca s-a ajuns pana aici insa nu pot sa las un asa player sa faca ce vrea.. Pacat ca multi din ei nu respecta si nu stiu regulile.. Parerea mea ca merita un WARN. Astept si alte pareri. Multumesc ! :ymcowboy:
Dovada:
http://imgur.com/js7dgzp