Reclamație Royal Raul.
- Andrei.
- Sunt retardat si manc cacat !

Reclamație Royal Raul.
Nume în joc: kaNe.
Numele acuzatului: Royal Raul
Motivul acuzației: ban aiurea fără gag
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: astăzi la ora 21:50
Martori prezenți pe server: JohnnyEx
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/AttceEP
Scurtă descriere: Scurtă descriere,am zis că o bag pe mama lui cripton în spital.
Numele acuzatului: Royal Raul
Motivul acuzației: ban aiurea fără gag
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: astăzi la ora 21:50
Martori prezenți pe server: JohnnyEx
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/AttceEP
Scurtă descriere: Scurtă descriere,am zis că o bag pe mama lui cripton în spital.
- RoYaL-RAUL
Re: Reclamație Royal Raul.
Ce gag ma ivrei ? Bai distrusule invata sa te comporti si dupa intra pe sv clar ? aicia nu e carciuma sa ne apucam sa ne injuram unui pe altii ca asa ni se scoala noua. Nu ai observat ca esti paralele ? toti suntem prosti ma ... date si culcate ca esti obosit..

Kane, esti retardat , intri "beat" la ct si incepi sa injuri , royal ti'a dat mai rpd ban , ca de nu erau 15 de la mine .
- johnnyhelll
Eu nu va inteleg, unde e injuratura daca a zis ca-l baga pe krypton in spital si ca-l ameninta? -.- Si daca la final ia zis lui raul ca-si baga de toate in masa a fost scos de krypton si urma gag cum a spus chiar el asa ca nu mai dati ban aiurea pentru o injuratura.xBogdyxD wrote:Kane, esti retardat , intri "beat" la ct si incepi sa injuri , royal ti'a dat mai rpd ban , ca de nu erau 15 de la mine .
⇒ Adminii au obligatia de a muta un jucător de la CT la T dacă consideră că nu își face bine treaba/abuzează/nu are microfon/nu vorbește la microfon
⇒ Nu mai aplicați comenzi exagerate pe jucători, la cea mai mică abatere se dă warn!
⇒ Pentru limbaj vulgar din partea unui CT (chat sau microfon) nu se dau avertismente, se dă gag. DAR nu mult, 2-3 minute (pentru că în astea 2-3 minute el nu poate să fie Jean și teoretic este o frustrare din partea celui sancționat). Aceasta regula se aplică dacă și numai dacă sunt admini ON pe server. In cazul în care nu sunt, un slot are dreptul de a da avertismente CT-ului pentru limbaj licențios.
⇒ Nu dați gaguri aiurea, dacă cineva zice "mm de hartă", nu e nici o problemă, dar dacă zice "pizda matii de admin", se dă mute NU BAN! În caz contrar admin-ul primește warn!
Ia sa va vad mai astia mari si tari cu regulamentul. Mai cititi-l odata. Sau pana-l invatati daca nu aveti memorie vizuala.

- RoYaL-RAUL
Daca zicea odata ba esti prost sau retard sau etc. dar cand se apuca si injura mai multi membri din staff 2-3 minute fara opprire ce sa-i fac ?|johnnyhelll wrote:Eu nu va inteleg, unde e injuratura daca a zis ca-l baga pe krypton in spital si ca-l ameninta? -.- Si daca la final ia zis lui raul ca-si baga de toate in masa a fost scos de krypton si urma gag cum a spus chiar el asa ca nu mai dati ban aiurea pentru o injuratura.xBogdyxD wrote:Kane, esti retardat , intri "beat" la ct si incepi sa injuri , royal ti'a dat mai rpd ban , ca de nu erau 15 de la mine .
⇒ Adminii au obligatia de a muta un jucător de la CT la T dacă consideră că nu își face bine treaba/abuzează/nu are microfon/nu vorbește la microfon
⇒ Nu mai aplicați comenzi exagerate pe jucători, la cea mai mică abatere se dă warn!
⇒ Pentru limbaj vulgar din partea unui CT (chat sau microfon) nu se dau avertismente, se dă gag. DAR nu mult, 2-3 minute (pentru că în astea 2-3 minute el nu poate să fie Jean și teoretic este o frustrare din partea celui sancționat). Aceasta regula se aplică dacă și numai dacă sunt admini ON pe server. In cazul în care nu sunt, un slot are dreptul de a da avertismente CT-ului pentru limbaj licențios.
⇒ Nu dați gaguri aiurea, dacă cineva zice "mm de hartă", nu e nici o problemă, dar dacă zice "pizda matii de admin", se dă mute NU BAN! În caz contrar admin-ul primește warn!
Ia sa va vad mai astia mari si tari cu regulamentul. Mai cititi-l odata. Sau pana-l invatati daca nu aveti memorie vizuala.
si ozic pe fata nush ce tot il pupi atata pe kane in capu .... mna problema ta ...

- johnnyhelll
Nu pup pe nimeni in cur(pup doar in pis pis pis cand am chef) ci chiar ai exagerat si am mare dreptate. Dan decide ce considera el mai bine, eu ti-am reatasat niste parti din regulament pe care ar trebui sa le mai citesti sau inveti.

- RoYaL-RAUL
- Andrei.
- Sunt retardat si manc cacat !

Bă Ionuțe nu-ți bate capul cu toți pişații mă,că nu se merită.
) vedem ce zice Dan.
- SeNNzaTioN.
Remove.
:T.C:
:T.C:
am fost pe svkane a inceput sa il injure pe krypton si sa-l ameninte .Si royal i-a dat ban 15 min.