Reclamație Royal Raul.

Andrei.
Sunt retardat si manc cacat !

Reclamație Royal Raul.

Post by Andrei. »

Nume în joc: kaNe.
Numele acuzatului: Royal Raul
Motivul acuzației: ban aiurea fără gag
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: astăzi la ora 21:50
Martori prezenți pe server: JohnnyEx
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/AttceEP
Scurtă descriere: Scurtă descriere,am zis că o bag pe mama lui cripton în spital.
RoYaL-RAUL

Re: Reclamație Royal Raul.

Post by RoYaL-RAUL »

Ce gag ma ivrei ? Bai distrusule invata sa te comporti si dupa intra pe sv clar ? aicia nu e carciuma sa ne apucam sa ne injuram unui pe altii ca asa ni se scoala noua. Nu ai observat ca esti paralele ? toti suntem prosti ma ... date si culcate ca esti obosit..
Image
xBogdyxD

Post by xBogdyxD »

Kane, esti retardat , intri "beat" la ct si incepi sa injuri , royal ti'a dat mai rpd ban , ca de nu erau 15 de la mine .
Image
Image
Image
Image
johnnyhelll

Post by johnnyhelll »

xBogdyxD wrote:Kane, esti retardat , intri "beat" la ct si incepi sa injuri , royal ti'a dat mai rpd ban , ca de nu erau 15 de la mine .
Eu nu va inteleg, unde e injuratura daca a zis ca-l baga pe krypton in spital si ca-l ameninta? -.- Si daca la final ia zis lui raul ca-si baga de toate in masa a fost scos de krypton si urma gag cum a spus chiar el asa ca nu mai dati ban aiurea pentru o injuratura.

⇒ Adminii au obligatia de a muta un jucător de la CT la T dacă consideră că nu își face bine treaba/abuzează/nu are microfon/nu vorbește la microfon
⇒ Nu mai aplicați comenzi exagerate pe jucători, la cea mai mică abatere se dă warn!
⇒ Pentru limbaj vulgar din partea unui CT (chat sau microfon) nu se dau avertismente, se dă gag. DAR nu mult, 2-3 minute (pentru că în astea 2-3 minute el nu poate să fie Jean și teoretic este o frustrare din partea celui sancționat). Aceasta regula se aplică dacă și numai dacă sunt admini ON pe server. In cazul în care nu sunt, un slot are dreptul de a da avertismente CT-ului pentru limbaj licențios.
⇒ Nu dați gaguri aiurea, dacă cineva zice "mm de hartă", nu e nici o problemă, dar dacă zice "pizda matii de admin", se dă mute NU BAN! În caz contrar admin-ul primește warn!

Ia sa va vad mai astia mari si tari cu regulamentul. Mai cititi-l odata. Sau pana-l invatati daca nu aveti memorie vizuala.
Image
RoYaL-RAUL

Post by RoYaL-RAUL »

johnnyhelll wrote:
xBogdyxD wrote:Kane, esti retardat , intri "beat" la ct si incepi sa injuri , royal ti'a dat mai rpd ban , ca de nu erau 15 de la mine .
Eu nu va inteleg, unde e injuratura daca a zis ca-l baga pe krypton in spital si ca-l ameninta? -.- Si daca la final ia zis lui raul ca-si baga de toate in masa a fost scos de krypton si urma gag cum a spus chiar el asa ca nu mai dati ban aiurea pentru o injuratura.

⇒ Adminii au obligatia de a muta un jucător de la CT la T dacă consideră că nu își face bine treaba/abuzează/nu are microfon/nu vorbește la microfon
⇒ Nu mai aplicați comenzi exagerate pe jucători, la cea mai mică abatere se dă warn!
⇒ Pentru limbaj vulgar din partea unui CT (chat sau microfon) nu se dau avertismente, se dă gag. DAR nu mult, 2-3 minute (pentru că în astea 2-3 minute el nu poate să fie Jean și teoretic este o frustrare din partea celui sancționat). Aceasta regula se aplică dacă și numai dacă sunt admini ON pe server. In cazul în care nu sunt, un slot are dreptul de a da avertismente CT-ului pentru limbaj licențios.
⇒ Nu dați gaguri aiurea, dacă cineva zice "mm de hartă", nu e nici o problemă, dar dacă zice "pizda matii de admin", se dă mute NU BAN! În caz contrar admin-ul primește warn!

Ia sa va vad mai astia mari si tari cu regulamentul. Mai cititi-l odata. Sau pana-l invatati daca nu aveti memorie vizuala.
Daca zicea odata ba esti prost sau retard sau etc. dar cand se apuca si injura mai multi membri din staff 2-3 minute fara opprire ce sa-i fac ?|
si ozic pe fata nush ce tot il pupi atata pe kane in capu .... mna problema ta ...
Image
johnnyhelll

Post by johnnyhelll »

Nu pup pe nimeni in cur(pup doar in pis pis pis cand am chef) ci chiar ai exagerat si am mare dreptate. Dan decide ce considera el mai bine, eu ti-am reatasat niste parti din regulament pe care ar trebui sa le mai citesti sau inveti.
Image
RoYaL-RAUL

Post by RoYaL-RAUL »

Am vazut ca nu.. putin imi pasa oricum..
Image
Andrei.

Post by Andrei. »

Bă Ionuțe nu-ți bate capul cu toți pişații mă,că nu se merită. :))) vedem ce zice Dan.
SeNNzaTioN.

Post by SeNNzaTioN. »

Remove.
:T.C:
FesTiblu.

Post by FesTiblu. »

:contra: am fost pe sv
kane a inceput sa il injure pe krypton si sa-l ameninte .Si royal i-a dat ban 15 min.
Locked