Chat

Lele Lol

Re: Chat

Post by Lele Lol »

Băi ai mă răbdare că are şi el viaţa lui personală şi socială nu poate să stea toată ziua la PC ca tine sau ca only ţi-am spus că şi eu aştept şi crezi că dacă postezi aici intră acum? Nu! Nu poate mă! Lasă-l în pace că doar de aia l-a pus pe ven0m cu donaţiile(care nu ştie :)) ) şi pe only cu serveru că intră vreo 8 ore pe zi only.. Şi de aia are "ajutoare" este foarte simplu doar că trebuie să ai răbdare şi nu-l mai zăpăci că poate te banneaza de pe forum şi de pe jb ;) :)))
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Lele Lol wrote:Băi ai mă răbdare că are şi el viaţa lui personală şi socială nu poate să stea toată ziua la PC ca tine sau ca only ţi-am spus că şi eu aştept şi crezi că dacă postezi aici intră acum? Nu! Nu poate mă! Lasă-l în pace că doar de aia l-a pus pe ven0m cu donaţiile(care nu ştie :)) ) şi pe only cu serveru că intră vreo 8 ore pe zi only.. Şi de aia are "ajutoare" este foarte simplu doar că trebuie să ai răbdare şi nu-l mai zăpăci că poate te banneaza de pe forum şi de pe jb ;) :)))

De fapt eu nu stau "toata ziua", doar ca am aproape mereu laptop-ul cu mine si mai arunc cate un ochi si pe forum/server.
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Da' unde tot pleci şi ai laptopul cu tine mă? Şi în fine.. Dădeam un fel de exemplu ;) dar hei, tu te ocupi de server nu? AI CE NOROC PE TINE!!! :)))
Image
Image
R3N

Post by R3N »

Ca mi-ar place sa fiu in locul lui 0nLy ;) !
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Lele Lol wrote:Da' unde tot pleci şi ai laptopul cu tine mă? Şi în fine.. Dădeam un fel de exemplu ;) dar hei, tu te ocupi de server nu? AI CE NOROC PE TINE!!! :)))

La faculta, in oras, in masina oriunde. Suntem in secolul XXI :P
Image
R3N

Post by R3N »

Ai masina 0nLy ?
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Realizez că suntem în secolul XXI Dar îţi găseşti timp aşa la facultate să intri pe laptop ? Nu ai ore sau ceva..? Şi , şi mie mi-ar plăcea să fiu în locul lui only.. Cui nu i-ar plăcea? ;)
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Lele Lol wrote:Realizez că suntem în secolul XXI Dar îţi găseşti timp aşa la facultate să intri pe laptop ? Nu ai ore sau ceva..? Şi , şi mie mi-ar plăcea să fiu în locul lui only.. Cui nu i-ar plăcea? ;)

Pai ma, sunt la facultate la informatica e normal sa am laptop cu mine. E altfel oricum, pe profi ii doare la banana de studenti. Faci ce vrei daca nu deranjezi cursul B-)
Da elane.
Image
Darius.

Post by Darius. »

Mie nu mi-ar placea sa fiu in locul lui OnLy, nu de altceva da daca mi-ar placea inseamna ca nu-mi place de mine asa cum sunt :-*
Image
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Aaa, ce noroc de tine mă! :)) la info merg şi eu când e timpu' :)) dar tu ai cs-u pe laptop? Şi te joci acolo? =)) mă ce viaţa ai tu as vrea şi eu ..
You're B-) man! ;)
Image
Image
Post Reply