Chat
Re: Chat
Băi ai mă răbdare că are şi el viaţa lui personală şi socială nu poate să stea toată ziua la PC ca tine sau ca only ţi-am spus că şi eu aştept şi crezi că dacă postezi aici intră acum? Nu! Nu poate mă! Lasă-l în pace că doar de aia l-a pus pe ven0m cu donaţiile(care nu ştie
) şi pe only cu serveru că intră vreo 8 ore pe zi only.. Şi de aia are "ajutoare" este foarte simplu doar că trebuie să ai răbdare şi nu-l mai zăpăci că poate te banneaza de pe forum şi de pe jb
)

Lele Lol wrote:Băi ai mă răbdare că are şi el viaţa lui personală şi socială nu poate să stea toată ziua la PC ca tine sau ca only ţi-am spus că şi eu aştept şi crezi că dacă postezi aici intră acum? Nu! Nu poate mă! Lasă-l în pace că doar de aia l-a pus pe ven0m cu donaţiile(care nu ştie) şi pe only cu serveru că intră vreo 8 ore pe zi only.. Şi de aia are "ajutoare" este foarte simplu doar că trebuie să ai răbdare şi nu-l mai zăpăci că poate te banneaza de pe forum şi de pe jb
![]()
)
De fapt eu nu stau "toata ziua", doar ca am aproape mereu laptop-ul cu mine si mai arunc cate un ochi si pe forum/server.

Da' unde tot pleci şi ai laptopul cu tine mă? Şi în fine.. Dădeam un fel de exemplu
dar hei, tu te ocupi de server nu? AI CE NOROC PE TINE!!!
)

Lele Lol wrote:Da' unde tot pleci şi ai laptopul cu tine mă? Şi în fine.. Dădeam un fel de exempludar hei, tu te ocupi de server nu? AI CE NOROC PE TINE!!!
)
La faculta, in oras, in masina oriunde. Suntem in secolul XXI

Realizez că suntem în secolul XXI Dar îţi găseşti timp aşa la facultate să intri pe laptop ? Nu ai ore sau ceva..? Şi , şi mie mi-ar plăcea să fiu în locul lui only.. Cui nu i-ar plăcea? 

Lele Lol wrote:Realizez că suntem în secolul XXI Dar îţi găseşti timp aşa la facultate să intri pe laptop ? Nu ai ore sau ceva..? Şi , şi mie mi-ar plăcea să fiu în locul lui only.. Cui nu i-ar plăcea?
Pai ma, sunt la facultate la informatica e normal sa am laptop cu mine. E altfel oricum, pe profi ii doare la banana de studenti. Faci ce vrei daca nu deranjezi cursul
Da elane.

Mie nu mi-ar placea sa fiu in locul lui OnLy, nu de altceva da daca mi-ar placea inseamna ca nu-mi place de mine asa cum sunt :-*