Adminul Luni

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Dan

Adminul Luni

Post by Dan »

Propun un mic concurs sa vedem cine este "adminul luni" de exp incepem de azi 21 pana luna vitoare 21 si ownarul o sa decida cine este cel mai bun admin si el o sa primeasca : ori up ori sa scape de warn-uri. ori niste credite dar ownaru decide daca merita up :)Astept parerile voaste :) !
Darius.

Re: Adminul Luni

Post by Darius. »

Insfarsit o idee mai putin retardata... eu as zice ca premiul sa fie doar credite, ca daca are warnuri clar nu e un admin bun, si cererea up oricum se face odata la o luna, ma rog, daca ar fii sa castig as alege sa pot sa imi schimb numele si sa-mi fie transferate creditele :d
Image
Image
eXo

Post by eXo »

pro , castigatorul sa aiba dreptul sa aleaga intre mai multe optiuni, cum ar fii credite , up daca sunt de acord ambii owneri de acord sau schimbare nume + transfer credite
Image
Image
Dan

Post by Dan »

eXo wrote:pro , castigatorul sa aiba dreptul sa aleaga intre mai multe optiuni, cum ar fii credite , up daca sunt de acord ambii owneri de acord sau schimbare nume + transfer credite
Ar fi foarte bine si asa :D
Dan

Post by Dan »

Carnacior poti sa spui daca o sa faci asa ceva :)?concursul acesta?
0nLy

Post by 0nLy »

In functie de ce vreti voi sa se decida asta? Nu e ca pe clasic, numar de codati prinsi, pentru ca aici nu "vanam" codati
Image
eXo

Post by eXo »

Pai eu zic ca adminul care va avea cel mai bun raport intre reclamatii castigate de el(cand un player i face recl iar el castiga) si warnuri adica daca are warnuri etc..
Image
Image
Dan

Post by Dan »

pai de exp cine are activitate cine nu are warn-uri si comportamentul pe sv fata de ceilanti playeri.
Darius.

Post by Darius. »

Dane, vorbesti despre tine? :))
Image
Image
Dan

Post by Dan »

nu :))) vb despre mn si exo :)))
Locked