Adminul Luni
Adminul Luni
Propun un mic concurs sa vedem cine este "adminul luni" de exp incepem de azi 21 pana luna vitoare 21 si ownarul o sa decida cine este cel mai bun admin si el o sa primeasca : ori up ori sa scape de warn-uri. ori niste credite dar ownaru decide daca merita up
Astept parerile voaste
!
Re: Adminul Luni
Insfarsit o idee mai putin retardata... eu as zice ca premiul sa fie doar credite, ca daca are warnuri clar nu e un admin bun, si cererea up oricum se face odata la o luna, ma rog, daca ar fii sa castig as alege sa pot sa imi schimb numele si sa-mi fie transferate creditele 
pro , castigatorul sa aiba dreptul sa aleaga intre mai multe optiuni, cum ar fii credite , up daca sunt de acord ambii owneri de acord sau schimbare nume + transfer credite

Ar fi foarte bine si asaeXo wrote:pro , castigatorul sa aiba dreptul sa aleaga intre mai multe optiuni, cum ar fii credite , up daca sunt de acord ambii owneri de acord sau schimbare nume + transfer credite
Carnacior poti sa spui daca o sa faci asa ceva
?concursul acesta?
In functie de ce vreti voi sa se decida asta? Nu e ca pe clasic, numar de codati prinsi, pentru ca aici nu "vanam" codati

Pai eu zic ca adminul care va avea cel mai bun raport intre reclamatii castigate de el(cand un player i face recl iar el castiga) si warnuri adica daca are warnuri etc..

pai de exp cine are activitate cine nu are warn-uri si comportamentul pe sv fata de ceilanti playeri.
nu
) vb despre mn si exo
)