Propunere.
Re: Propunere.
Interesanta propunerea ta. Ar fi fost si mai ok o mica animatie la fiecare in parte. Dar in principiu, daca faci cum or zis si restul, transparent, se va vedea calumea.

Deobicei la butoane de genu asta pentru forum nu trebuie sa fie animatie , trebuie sa fie cat mai clare si concisePanta wrote:Interesanta propunerea ta. Ar fi fost si mai ok o mica animatie la fiecare in parte. Dar in principiu, daca faci cum or zis si restul, transparent, se va vedea calumea.

Eu doar am dat o mica idee, pentru ca mi se parea smecher. Am vazut cum le-ai facut tu, si sincer arata foarte calumea.eXo wrote:Deobicei la butoane de genu asta pentru forum nu trebuie sa fie animatie , trebuie sa fie cat mai clare si concisePanta wrote:Interesanta propunerea ta. Ar fi fost si mai ok o mica animatie la fiecare in parte. Dar in principiu, daca faci cum or zis si restul, transparent, se va vedea calumea.

Serios? daca crezi ca prostiile alea arata calumea atunci cred ca e prima oara cand auzi de photoshop si habar n-ai ce creatii se pot face...Panta wrote:Eu doar am dat o mica idee, pentru ca mi se parea smecher. Am vazut cum le-ai facut tu, si sincer arata foarte calumea.eXo wrote:Deobicei la butoane de genu asta pentru forum nu trebuie sa fie animatie , trebuie sa fie cat mai clare si concisePanta wrote:Interesanta propunerea ta. Ar fi fost si mai ok o mica animatie la fiecare in parte. Dar in principiu, daca faci cum or zis si restul, transparent, se va vedea calumea.
imi plac astea, te rog sa le arhivezi si sa le urci pe zippyshare.comeXo wrote:Dupa ce faci un buton in photoshop , dAi pe ochiul acela de la primul layer , in felu asta butonu o sa ramana transparent , si nu o sa mai iasa albu alaR3N wrote:Am avut timp liber si am lucrat putin la modele.
Owner
Admini
Am facut si eu butoanele..
inainte de asta modifica tc in topic closed nu topic close, le voi pune ca si emoticonuri pe forum
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Tu chiar mai bou de atata nu poti fii?Darius. wrote:Asta a fost idea mea
Si o sa le fac eu ca eu stiu cum se le fac sa arate misto...
Propunerea ta e cu butoane boule, amea e cu pro/contra/etc unde-s smiley-faceurile.
Si le-am facut la repezeala.

Nu mai aveam Psd`ul de la topic closed si nu mai gaseam nici font-u Se vedea ca dracu Asa ca am facut altaCarnacior wrote:imi plac astea, te rog sa le arhivezi si sa le urci pe zippyshare.comeXo wrote:Dupa ce faci un buton in photoshop , dAi pe ochiul acela de la primul layer , in felu asta butonu o sa ramana transparent , si nu o sa mai iasa albu alaR3N wrote:Am avut timp liber si am lucrat putin la modele.
Owner
Admini
Am facut si eu butoanele..
inainte de asta modifica tc in topic closed nu topic close, le voi pune ca si emoticonuri pe forum

Insa daca nu vrei sa o pui pe asta in arhiva am Atasat`o si pe aia Numindu`se tot Topic Close
http://www18.zippyshare.com/v/89494454/file.html
Mie`mi place mai mult asta cu topic closed , decizia e a ta

Ba puţa , si eu am zis de butoane pro/contra etc... mai esti si idiotR3N wrote:Tu chiar mai bou de atata nu poti fii?Darius. wrote:Asta a fost idea mea
Propunerea ta e cu butoane boule, amea e cu pro/contra/etc unde-s smiley-faceurile.
la asta ma refeream, ca in loc sa scriem pro/contra sa dam pe acea poza care e acolo unde sunt smileurile...
Daca tot o iei ca e ideea ta , fa niste Butoane in photoshop si gata , ce tot te tiganesti atat ca e ideea ta?Darius. wrote:Ba puţa , si eu am zis de butoane pro/contra etc... mai esti si idiotR3N wrote:Tu chiar mai bou de atata nu poti fii?Darius. wrote:Asta a fost idea mea
la asta ma refeream, ca in loc sa scriem pro/contra sa dam pe acea poza care e acolo unde sunt smileurile...
De Ieri zici ca faci tu ceva Smecher rau in photoshop , ia sa vad ca faci ,pana atunci taci din gura.

Esti prost
Creatiile tale ma fac sa rad, nu am de ce sa iti demonstrez ca stiu photoshop, pentru ca stiu chiar daca tu nu crezi si nu cred ca le mai fac, Carnacior a zis ca ii place ce ai facut tu deci...
Creatiile tale ma fac sa rad, nu am de ce sa iti demonstrez ca stiu photoshop, pentru ca stiu chiar daca tu nu crezi si nu cred ca le mai fac, Carnacior a zis ca ii place ce ai facut tu deci...