Propunere.

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Panta

Re: Propunere.

Post by Panta »

Interesanta propunerea ta. Ar fi fost si mai ok o mica animatie la fiecare in parte. Dar in principiu, daca faci cum or zis si restul, transparent, se va vedea calumea.
Image
eXo

Post by eXo »

Panta wrote:Interesanta propunerea ta. Ar fi fost si mai ok o mica animatie la fiecare in parte. Dar in principiu, daca faci cum or zis si restul, transparent, se va vedea calumea.
Deobicei la butoane de genu asta pentru forum nu trebuie sa fie animatie , trebuie sa fie cat mai clare si concise :D
Image
Image
Panta

Post by Panta »

eXo wrote:
Panta wrote:Interesanta propunerea ta. Ar fi fost si mai ok o mica animatie la fiecare in parte. Dar in principiu, daca faci cum or zis si restul, transparent, se va vedea calumea.
Deobicei la butoane de genu asta pentru forum nu trebuie sa fie animatie , trebuie sa fie cat mai clare si concise :D
Eu doar am dat o mica idee, pentru ca mi se parea smecher. Am vazut cum le-ai facut tu, si sincer arata foarte calumea.
Image
Darius.

Post by Darius. »

Panta wrote:
eXo wrote:
Eu doar am dat o mica idee, pentru ca mi se parea smecher. Am vazut cum le-ai facut tu, si sincer arata foarte calumea.
Serios? daca crezi ca prostiile alea arata calumea atunci cred ca e prima oara cand auzi de photoshop si habar n-ai ce creatii se pot face...
Image
Image
Carnacior

Post by Carnacior »

eXo wrote:
R3N wrote:Am avut timp liber si am lucrat putin la modele.
Owner
Image
Image
Image
Admini
Image
Image
Dupa ce faci un buton in photoshop , dAi pe ochiul acela de la primul layer , in felu asta butonu o sa ramana transparent , si nu o sa mai iasa albu ala
Am facut si eu butoanele..
Image
Image
Image
Image
Image
imi plac astea, te rog sa le arhivezi si sa le urci pe zippyshare.com
inainte de asta modifica tc in topic closed nu topic close, le voi pune ca si emoticonuri pe forum
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
R3N

Post by R3N »

Darius. wrote:Asta a fost idea mea /:)
Si o sa le fac eu ca eu stiu cum se le fac sa arate misto...
Tu chiar mai bou de atata nu poti fii?
Propunerea ta e cu butoane boule, amea e cu pro/contra/etc unde-s smiley-faceurile.
Si le-am facut la repezeala.
Image
eXo

Post by eXo »

Carnacior wrote:
eXo wrote:
R3N wrote:Am avut timp liber si am lucrat putin la modele.
Owner
Image
Image
Image
Admini
Image
Image
Dupa ce faci un buton in photoshop , dAi pe ochiul acela de la primul layer , in felu asta butonu o sa ramana transparent , si nu o sa mai iasa albu ala
Am facut si eu butoanele..
Image
Image
Image
Image
Image
imi plac astea, te rog sa le arhivezi si sa le urci pe zippyshare.com
inainte de asta modifica tc in topic closed nu topic close, le voi pune ca si emoticonuri pe forum
Nu mai aveam Psd`ul de la topic closed si nu mai gaseam nici font-u Se vedea ca dracu Asa ca am facut alta
Image
Insa daca nu vrei sa o pui pe asta in arhiva am Atasat`o si pe aia Numindu`se tot Topic Close
http://www18.zippyshare.com/v/89494454/file.html
Mie`mi place mai mult asta cu topic closed , decizia e a ta
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

R3N wrote:
Propunerea ta e cu butoane boule, amea e cu pro/contra/etc unde-s smiley-faceurile.
Ba puţa , si eu am zis de butoane pro/contra etc... mai esti si idiot
la asta ma refeream, ca in loc sa scriem pro/contra sa dam pe acea poza care e acolo unde sunt smileurile...
Image
Image
eXo

Post by eXo »

Darius. wrote:
R3N wrote:
Ba puţa , si eu am zis de butoane pro/contra etc... mai esti si idiot
la asta ma refeream, ca in loc sa scriem pro/contra sa dam pe acea poza care e acolo unde sunt smileurile...
Daca tot o iei ca e ideea ta , fa niste Butoane in photoshop si gata , ce tot te tiganesti atat ca e ideea ta?
De Ieri zici ca faci tu ceva Smecher rau in photoshop , ia sa vad ca faci ,pana atunci taci din gura.
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

Esti prost
Creatiile tale ma fac sa rad, nu am de ce sa iti demonstrez ca stiu photoshop, pentru ca stiu chiar daca tu nu crezi si nu cred ca le mai fac, Carnacior a zis ca ii place ce ai facut tu deci...
Image
Image
Locked